Simona ‘a dat cu racheta în baltă‘ la US Open

Postat de pe 30 august 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Pe 30 august, Grigore Culian a avut o intervenție specială în emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, pentru a face câteva dezvăluiri despre meciul Simonei Halep în cadrul US Open.

„Vreau să spun câte ceva, înainte de a discuta despre turneul US Open, despre felul în care facem presă noi, românii. Aici am ajutat întotdeauna sportivii români, chiar și cu mici sume de bani îndreptate către jucătoarele de tenis junioare. Facem o activitate patriotică și încurajăm comunitatea de români din America să participe la meciuri și să susțină sportivii români” este modul în care Grigore Culian, jurnalist român stabilit în SUA, a deschis discuția.

Turneul US Open are niște reguli. Sportivii nu au voie să refuze un interviu. Pot refuza un interviu 1 la 1, dar interviul general nu au voie să-l refuze, asta pentru presa acreditată. În caz contrar, primesc amendă. Sportivii știu asta și nu am întâlnit pe cineva să refuze un interviu, din respect pentru media. Fără media ei nu există, precizează Grigore Culian.

Cum a dezamăgit Simona Halep?

Simona ne-a lăsat cu ochii în soare pe toți jurnaliștii, în schimb a dat interviu la cei mai mari. A fost la Eurosport, apoi a plecat și nu s-a mai prezentat la interviurile cu restul presei. Simona, din nefericire, a încălcat aceste reguli și a sfidat atât jurnaliștii români, cât și pe cei din alte țări, de la alte publicații”, dezvăluie Grigore Culian cu mâhnire.

„Simona este un simbol și un reper național. Ea nu datorează nimic nimănui, pentru că și-a construit cariera singură, pe puterile ei și cu ajutorul familiei. Pentru asta merită tot respectul și admirația noastră, dar asta nu înseamnă să-i uiți pe cei care te-au ajutat când nu erai nimeni. Presa a sprijinit-o foarte mult pe Simona. Din punct de vedere moral, ea e datoare presei, pentru că a susținut-o și când a pierdut, și când a câștigat”, subliniază jurnalistul.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background