Se pregătește dictatura OMS asupra sistemului medical mondial!

Postat de pe 8 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a concentrat pe subiectul impunerii Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) ca for tutelar al Ministerului Sănătății din SUA, cu previziunea că se va proceda în mod similar în țările NATO-UE, jurnalistul Bogdan Comaroni prezentând care sunt consecințele și pericolele.

În ultimii ani, s-a observat o trecere accelerată la capitalismul de stat, ceea ce înseamnă că entitățile corporative imense care aparțin elitelor planetei sunt branșate financiar la bugetele de stat, potrivit explicațiilor lui Bogdan Comaroni. Așa s-a ajuns ca sume considerabile de bani din bugetele statelor (alimentate de contribuabili) să fie vărsate către Big Pharma sau către industria de armament.

Apropo de toate aceste crize provocate de guvernele statelor, tocmai pentru a se putea desfășura afacerile lor murdare, amintim că jurnalistul Bogdan Comaroni a avertizat încă din anul 2021 că se va instaura un soi de Minister al Sănătății planetar guvernat de Organizația Mondială a Sănătății. Ziua News prezintă deja cum Joe Biden a cedat suveranitatea SUA în fața OMS și pare că și celelalte state îi vor urma modelul.

Cu alte cuvinte, OMS este împuternicit să decidă toate demersurile de acum încolo în ceea ce ține de sănătate, astfel că va putea dicta anumite protocoale, va decide care sunt tratamentele sau vaccinurile potrivite pentru anumite afecțiuni și așa mai departe (lucru ce deja se întâmplă). Totodată, această organizație pune în mișcare și un aparat militar care să acționeze în cazul izbucnirii vreunei pandemii pentru a o stopa încă din faza sa incipientă.

Toate aceste schimbări bruște și radicale ne aduc cu un pas mai aproape de controlul total al populației, pentru că OMS va monitoriza totul. Prin intermediul acestui control al populației prin diferite mijloace, care includ digitalizarea și automatizarea masivă a supermarket-urilor și a tuturor sectoarelor vițeii, se va ajunge la impunerea unor restricții severe pentru populație, cum ar fi reducerea semnificativă a accesului la anumite alimente. Mai mult decât atât, se dorește să se creeze „o pandemie de vaccinare” prin care populația căreia i se inoculează un anumit ser va răspândi vaccinul similar cum se răspândesc virusurile, după cum a dezvăluit Bogdan Comaroni.

Așa cum SUA și-a cedat suveranitatea în fața OMS-ului, în UE există un regulament sanitar care se pare că va include acordul cu OMS, ceea ce duce automat la preluarea puterii de decizie de către această organizație a sănătății. Parlamentele naționale nu vor mai avea nicio putere în fața dictaturii OMS. Asta ne pune față în față cu pericolul deosebit de grav al bioterorismului.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background