Budăi se bucură de distrugerea contractelor part-time. Sute de mii de români afectați!

Postat de pe 7 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal a relatat în ultimul segment al emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” cum se bucură guvernanții după ce reușesc să încalce drepturile și libertățile cetățenilor români și chiar se laudă cu această „realizare”.

Budăi vine și spune o enormitate, cum că există un număr record de contracte noi cu normă întreagă după impozitarea contractelor part-time la nivelul salariului minim. Sunt 170 de mii de noi angajați care au trecut de la part-time la normă întreagă.

„Să-ți dai două palme și să-ți amintești că trăiești în România! Ăștia se laudă că au distrus contractele de muncă part-time. Dar ce nu ne spune acest Budăi este câți români și-au pierdut locul de muncă în plină criză din cauza acestor politruci care, culmea, au ajuns chiar să se laude cu aceste măsuri aberante îndreptate împotriva românilor”, a afirmat revoltată jurnalista.

Existau foarte mulți români care munceau part-time din motive obiective, legitime; ori acesta era un al doilea job, ori era vorba de studenți, sau pur și simplu cetățeni care din cauza problemelor medicale nu puteau munci cu normă întreagă. Dar era dreptul lor la muncă, consfințit și garantat  prin lege, pentru a-și asigura un minim de decență al traiului zilnic, drept călcat în picioare cu bocancii murdari ai acestor politruci fără minte. Aceste măsuri, luate pas cu pas, ce se adaugă digitalizării, identității digitale, dublei taxări în domeniul medical, automatizării unor activități afectează o mare parte a populației și fac parte dintr-un plan general mai vast. Faptul că vor rămâne fără un loc de muncă atât de mulți oameni ar trebui să ne îngrijoreze pe toți.

„Să ajungi să te lauzi cu faptul că ai distrus contractele part-time și implicit ai nenorocit viața a zeci, chiar sute de mii de cetățeni și asta în timp ce tot statul român, prin BNR le spune oamenilor să-și ia un al doilea loc de muncă dacă nu au suficienți bani, înseamnă să pretinzi oamenilor să fie automatizați, să fie roboți”, a încheiat Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background