Scandalul Hunter Biden este un “Watergate” la puterea a zecea!

Postat de pe 20 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre dezvăluirile din calculatorul lui Hunter Biden, cât de grave sunt și dacă au potențialul de a dărâma regimul președintelui SUA, respectiv legăturile cu România pe linia scandalurilor Black Cube și Puiu Popoviciu.

Scandalul imens generat de descoperirile făcute în laptopul lui Hunter Biden poate fi pus pe seama neroziei și neglijenței acestuia care și-a dat în mod voluntar laptopul vechi pe mâinile unor necunoscuți. Deși probele abundente demonstrează corupția incredibilă a familiei Biden, FBI, din 2019 până în prezent, nu a demarat nicio anchetă serioasă, iar presa a publicat extrem de puține detalii, mai ales pe cele scandaloase.

Ca modus operandi, Hunter Biden se ducea în statele care erau într-o formă sau alta dependente de SUA, lua legătura cu oficialii acelor state, dar și cu patronii unor societăți comerciale, le analiza vulnerabilitățile și le promitea că va interveni pe lângă vicepreședintele și ulterior președintele Joe Biden, obținând la schimb diverse avantaje, în special financiare.

„Ceea ce avem acum la dispoziție este un Watergate la puterea a zecea! Să ne amintim că și în cazul Watergate a fost luptă surdă, care a durat foarte mult până când lucrurile au putut fi devoalate și un președinte responsabil a fost pus în situația să plătească. Și acum este o luptă uriașă care se duce în subteranele politicii de la Washington în legătură cu acest, repet, Watergate la puterea a zecea. Indiferent ce se va întâmpla și de cât de repede vor putea fi valorificate aceste documente, ele nu sunt de natură să-l arunce după gratii pe Biden. Acolo lucrurile funcționează cu totul altfel. Dar Biden își va pierde potența politică”, a punctat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

Printre țările vizate de acest scandal, pe lângă China, Ucraina și Mexic, se află și România. În România, există o legătură între Scandalul Black Cube și clanul Biden. Black Cube este un scandal care a implicat cea mai importantă firmă de investigații din Israel, condusă de către Moshe Dayan, fostul șef al Mossadului, și care a implicat o monitorizare care demonstra corupția Laurei Codruța Kovesi. Hunter Biden a fost cel care a putut să genereze contactul cu firma Black Cube și avea un interes ascuns în a o cerceta pe Kovesi, dar și în a-l scăpa pe Puiu Popoviciu de o serie de investigații care erau efectuate de procuratura generală a României.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background