25 Iunie 2023, cea mai importantă din istoria marelui Rapid. Flacăra vișinie a ajuns la borna 100!

Postat de pe 20 iunie 2023

Noi, spre deosebire de înaintașii noștri, avem privilegiul să fim contemporani cu acest eveniment unic, cu o încărcătura emoțională puternică și aparte: Centenarul!

Acest moment special va fi celebrat printr-un spectacol total, ce se va desfășura pe Stadionul Giulești, dar și în jurul acestuia.

SHOW ÎN STADION

De la ora 18:00, spectacolul va începe și în interiorul stadionului Giulești. În prima parte a evenimentului vor fi numeroase momente rapidiste supriză, iar pe scena amplasată la Tribuna a II-a vor urca foarte mulți artiști în vogă. Horia Brenciu, Connect-R, Felicia Filip, Rappa, Delia, Damian Drăghici Brothers, Andrei Ștefănescu, Hoynar, Amer1knu, Virginia, Teodora Dinu, Cortes, dar și alți artiști îi vor încânta pe cei prezenți la marele eveniment de Centenar.

STREET FOOD FESTIVAL

Ținând cont de faptul că locurile din stadion vor fi limitate, vom organiza pentru prima dată, în Giulești, Street Food Festival. Tot pentru prima dată închidem Calea Giulești, de la Podul Grant până la intersecția cu strada 9 mai, pentru ca rapidiștii să se poată recrea, cu ocazia acestei sărbători unice.

Ne vom bucura împreună, cu mic, cu mare, bunici și nepoți, tați și fii, mame și fiice, de ateliere de creație, concerte live, vom avea o zonă de agrement pentru copii, food court, dar și multe alte surprize, pe care vă invităm să le descoperiți la fața locului.

Accesul la Street Food Festival se va face de la ora 12:00 până aproape de miezul nopții, și va fi liber.

Spectacolul va fi presărat cu diverse momente speciale, pe care suporterii prezenți le vor putea vedea și trăi într-o seară unică, și se va încheia în jurul miezului nopții, cu un show de artificii.

BILETE

Biletele pentru evenimentul din interiorul Stadionului Giulești, vor avea aceleași prețuri ca și la meciurile de campionat:

Peluza Nord: 30 lei

Peluza Sud: 30 lei

Tribuna I: 65 lei

Tribuna 0: 100 lei

VIP: 300 lei

PRIORITATE PENTRU ABONAȚI CS RAPID și FC RAPID

Pentru că ne-au fost mereu alături, abonații FC RAPID din sezonul regular sau din Play-Off, dar și abonații Clubului Sportiv Rapid, vor beneficia de prioritate la achiziționarea biletelor, astfel:

Online (www.entertix.ro): de duminică, 11 iunie, ora 19:23, până miercuri, 14 iunie, ora 12:00.

Casa de bilete (stadionul Giulești): luni, 12 iunie – 12:00 – 20:00 & marți, 13 iunie – 12:00 – 20:00.

Fiecare abonat poate achiziționa un singur bilet per abonament, în limita locurilor disponibile.

BILETE PENTRU TOATĂ LUMEA

Începând de miercuri, 14 iunie, se pun în vânzare bilete pentru toată lumea. Acestea vor putea fi achiziționate online, de pe www.entertix.ro, sau de la casa de bilete a stadionului Giulești, după următorul program:

Miercuri, 14 iunie: 12:00 – 20:00

Joi, 15 iunie: 12:00 – 20:00

Vineri, 16 iunie: 12:00 – 20:00

De miercuri, fiecare persoană poate achiziționa cel mult două bilete.

În cazul în care o persoană părăsește stadionul, aceasta nu mai poate intra cu același bilet.

Pentru detalii suplimentare, puteți trimite un e-mail către ticketing@fcrapid.ro.

Ne vedem pe 25 iunie, pentru o zi memorabilă! 🇱🇻🇱🇻🇱🇻

May be an image of text that says "SUNTEM PESTE ToT SUNTEMAAS ACASĂ 100 1923-2023 2023 HORIA BRENCIU CONNECT- / DELIA FELICIA FILIP / DAMIAN DRAGHICI RAPID BUCURESTI 25 IUNIE 2023 STADIONUL GIULESTI, ORA 18:00 BILETE WWW.ENTERTIX.RO"

Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background