S-a terminat! Oficial, România nu mai poate renegocia PNRR. De ce nu a făcut nimic Guvernul?

Postat de pe 11 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de joi a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a prezentat cum Victor Negrescu, deputat din partea PSD, a anunțat că „România avea termen până pe 30 aprilie să schimbe PNRR-ul. Deja Ministerul Investițiilor și al Proiectelor Europene a prevăzut o serie de modificări. Se află în proces de negocieri în Comisia Europeană, dar, începând de acum, România nu mai poate face nicio altă modificare la PNRR. Nu s-au introdus foarte multe elemente la modificări”.

Politicienii au mers pe burtă și au declarat public faptul că PNRR-ul nu se poate renegocia, dar iată că aflăm că am avut această șansă și am ratat-o. În loc să-i înjure pe oameni că-s conspiraționiști pentru că se tem pentru viitorul copiilor lor și pentru că se revoltă împotriva înstrăinării bunurilor țării și împotriva măsurilor aberante, politrucii ar fi putut să acționeze, schimbând tocmai aceste legi impuse în jaloanele PNRR.

Trebuiau făcute modificări în așa fel încât legile să reflecte interesul cetățenilor și să nu lase loc de abuzuri. Acum, însă, pasivitatea, reaua voință sau incompetența politrucilor au stârnit un real curent RO-exit și o antipatie crescândă față de Uniunea Europeană.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background