Robert Sighiartău, atac dur împotriva lui Ludovic Orban

Postat de pe 15 iunie 2021

Autor: Georgiana-Maria Anghel

Secretarul general al partidului naţional liberal (PNL),  Robert Sighiartău a lansat o serie de acuzaţii la adresa preşedintelui de partid, Ludovic Orban, în şedinţa conducerii liberale, cea mai gravă dintre acestea fiind aceea că „joacă murdar” şi că îi recomandă să iasă din politică cu fruntea sus.

Robert Sighiartău i-a mai reproşat preşedintelui de partid că nu mai este cel care a câştigat la Congresul din 2017, iar în ceea ce priveşte calitatea de a conduce partidul se aseamănă tot mai mult cu fostul preşedinte al partidului social democrat, Liviu Dragnea.

Totodată, nu doar Robert Sighiartău a avut nemulţumiri, ci şi Florin Roman a lansat un atac la adresa lui Orban şi a apropiaţilor acestuia, pornind de jignirea pe care i-a adresat-o Antone Tănase. „Sunt Florin Roman şi sunt o lichea, conform lui Antonel Tănase”, a declarat Florin Roman în cadrul şedinţei. Acesta a mai afirmat că aşteaptă scuze publice. De asemenea, Florin Tănase l-a mai acuzat pe Liviu Dragnea de existenţa unei campanii neasumate împotriva premierului Cîţu.

În apărarea sa, preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că la negocierile pe care le-a purtat pentru formarea coaliţiei a fost respectat mandatul pe care l-a avut din partea forurilor statutare, în ciuda acuzaţiilor din interior că ar fi trădat interesele PNL. ”Sunt un om care respectă democraţia, respect drepturile fiecărui membru al PNL”, a declarat Orban.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background