Rareș Bogdan a dat semnalul anti-Iohannis! Aurescu trebuie sancționat, iar Stroe demis

Postat de pe 14 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

După ce Rareș Bogdan a fost invitat în cadrul emisiunii „La final”, prezentată de Ionuț Cristache pe Prima News, s-a iscat un întreg scandal pe fondul declarațiilor controversate pe care acesta le-a rostit, făcând aluzie la Bogdan Aurescu. În acest context, emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a axat pe analiza faptului că Ministrul de Externe l-a numit pe Rareș Bogdan putinist, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu explicând care sunt cauzele profunde ale incidentului și cum ar trebui să reacționeze PNL.

SRS consideră că Rareș Bogan a procedat bine din punct de vedere tactic și strategic, lipindu-se de Klaus Iohannis atunci când și-a început mandatul politic; acest lucru i-a dat avânt în lumea politică și l-a propulsat spre funcțiile importante pe care le-a avut de-a lungul timpului. Cu toate acestea, alianța cu președintele Klaus Iohannis începe să-l tragă în jos, tocmai pentru că idealurile partidului liberal, dar și idealurile personale ale europarlamentarului, în calitatea sa de patriot autentic, au început să nu se alinieze cu năzuințele lui Iohannis.

„Eu cred că Rareș Bogdan este frustrat de această legătură ‘incestuoasă’, până la urmă, cu un personaj, Klaus Iohannis, care s-a dovedit malefic pentru interesul național al României. Faptul că el a stat foarte mult timp lipit de Klaus Iohannis i-a creat o imagine de impostor lui Rareș Bogdan, de care el trebuie să scape rapid”, a punctat SRS.

Atacul lui Rareș Bogdan la adresa lui Aurescu îl vizează, de fapt, chiar pe Klaus Iohannis. Se așteaptă, așadar, ca președintele să dea un răspuns la acest atac, fie el direct sau indirect. Cert este că PNL ar trebui să-l sancționeze pe Bogdan Aurescu de urgență și să îi retragă orice sprijin politic; totodată, partidul trebuie să-și schimbe purtătorul de cuvânt, care este actualmente Ionuț Stroe. Singura șansă de salvare a PNL-ului este să se schimbe direcția partidului din inițiativa unui grup format în jurul lui Rareș Bogdan care să se detașeze total de Klaus Iohannis.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background