Joaca de-a plandemia continuă cu noi viruși! Implementarea „orașelor de 15 minute”

Postat de pe 13 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Cercetătorii au readus la viață un virus-zombie care a rămas înghețat aproape 50 de ani sub un lac din Siberia, a avertizat Iosefina Pascal în emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM.

Sună a scenariu de film SF, însă informația este cât se poate de reală, iar riscul unei noi pandemii, de data aceasta cauzată de un virus care a rămas în stare latentă pentru jumătate de secol, devine din ce în ce mai mare. Deși se vrea să se creadă că virusul a ieșit la suprafața din cauze naturale, invocându-se aici încălzirea globală, nu este așa. Articolul din care a citat jurnalista, scris de un profesor, Jean-Michel Claverie, precizează că virusul a fost scos de cercetători de sub gheață.

Cu alte cuvinte, acele virusuri din permafrost au fost căutate și găsite dinadins. Și mai grav decât faptul că au fost reactivate o serie de virusuri care afectează oamenii ar fi ca cei care le-au descoperit să se apuce să facă tot felul de modificări, similar cu ceea ce s-a întâmplat la Wuhan.

Proiectul „Orașe de 15 minute”

Iosefina Pascal a mai adus în prim plan un subiect de noaptea minții, încadrat în categoria „din puțul de gândire transumanistă”, care vorbește despre implementarea orașelor de 15 minute. Propagandiștii transumaniști promovează ideea ca fiind o variantă fenomenală, nemaiîntâlnită, excepțională, care ar putea contribui la îmbunătățirea sănătății mintale și fizice a cetățenilor.

„Ni se spune că restricționarea libertății de mișcare este perfect în regulă. ONU a susținut ideea orașelor de 15 minute ca mod de limitare a efectelor pandemiei și de reducere a dependenței de mașini. De ce să te poți duce tu unde vrei, când poți foarte bine să te învârți în perimetrul tău de 15 minute? Eu zic să introducem programul ’Pușcăria pentru toți’, ca să ne obișnuim cu ideea, să ne antrenăm”, a încheiat Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background