Putin influențează major jocul de putere din SUA, iar interviul cu Carlson a demonstrat asta

Postat de pe 14 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a descris tabloul geopoliticii mondiale pe axa Washington-Moscova, influențarea mișcărilor politice din SUA în urma declarațiilor lui Putin stârnite de către Tucker Carlson, rolul vectorizant al presei atunci când diplomația eșuează.

Conlucrarea subterană dintre Rusia și SUA s-a confirmat prin interviul Tucker Carlson – Vladimir Putin. Președintele rus a vorbit nu pentru Deep State-ul american, ci pentru cetățeanul american. Bogdan Comaroni a demonstrat faptul că acest interviu colosal nu ar fi fost posibil fără acordul Deep State-ului, evidențiind totodată că în acest sistem există două mari facțiuni: cei care doresc și fac tot posibilul ca Biden să rămână la butoane versus cei care doresc eliminarea acestui bătrânel senil care aruncă SUA în prăpastie.

Putin a făcut referire la problemele majore ale SUA, stat ce are datorii publice de 31 de trilioane de dolari, al cărui monedă oficială se prăbușește și a cărui preocupare principală este un război la mii de mile distanță, desfășurat prin proxy-ul Ucraina. Totodată, Putin s-a declarat dispus să negocieze pacea, dându-și seama că războiul din Ucraina a ajuns într-un punct în care fie este necesară o aplanare treptată a conflictului, fie este nevoie de intensificarea acestuia. Putin a îndemnat, practic, la restabilirea păcii mondiale, cu condiția necesară a eliminării lui Biden de la vârful puterii SUA.

În urma faptului că liderii mondiali sunt atât de slabi și că majoritatea sunt marionete, presa a ajuns să înlocuiască rolul diplomației. Dacă până acum manipularea se făcea prin politicienii conduși de ocultă, în prezent este nevoie și de presă pentru a se ajunge la cetățeni, însă jurnaliștii de tip „Radu Tudor” vor fi „pensionați” pentru a face loc jurnaliștilor precum Tucker Carlson.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background