Purice: Dacă SUA ajung să-l demită pe Biden, atunci vom fi într-o criză uriașă!

Postat de pe 26 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat procedura posibilei demiteri a președintelui SUA Joe Biden, anunțată de către liderul republicanilor Kevin McCarthy.

Liderul republicanilor, Kevin McCarthy, a oficializat procedura de demitere a actualului președinte în funcție prin discursul fără precedent pe care l-a ținut. Republicanul a declarat că și-a bazat acțiunea pe informațiile apărute despre problemele de corupție ale lui Biden de pe vremea când încă era vicepreședinte al SUA. Corupția clanului Biden s-a extins pe linia România-Ucraina-China. McCarthy a mai declarat că în funcție de cum se va desfășura ancheta și în funcție de informațiile care vor mai fi dezvăluite, el va merge mai departe și va oficializa impeachment-ul.

În viziunea analistului Ciprian Purice, SUA reprezintă un imperiu în decădere, însă crede că nu se va ajunge la impeachment decât în cazul dezvăluirii unor elemente de infracționalitate extrem de grave și chiar și în acest caz procedura propriu-zisă va fi amânată până la finalul mandatului prezidențial al lui Biden. În schimb, este posibil ca Biden să fie șantajat cu dosarele de corupție ce-l vizează pentru a nu candida din nou.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background