Propaganda progresistă întrece orice limite: un decan al Universității din Cambridge spune că Isus a fost transgender!

Postat de pe 16 decembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Dincolo de propagandă” de la Radio Gold FM, Andrei Gușă a anunțat și a comentat pe marginea unei știri extrem de scandaloase: un decan al Universității din Cambridge a spus că Isus a fost transgender.

Un reprezentat oficial al Universității din Cambridge, instituție cu un deosebit prestigiu de altfel, a făcut un anunț absolut șocant, declarând că „Isus ar fi putut fi transgender”. Este evident că s-a depășit orice măsură a bunului simț și, deși România este o țară destul de tolerantă față de mișcarea LGBT+, este o adevărată blasfemie să faci astfel de afirmații, mai ales dacă luăm în considerare că acestea au fost cuvintele unui intelectual.

„Chestiuni din acestea pe mine mă jignesc și cred că și pe dumneavoastră! Nu știu cât de toleranți vom mai putea fi, dar cred că o să vină momentul când o să ne cam săturăm de denigrările acestea. Se merge prea departe!”, a declarat profund contrariat Andrei Gușă în cadrul emisiunii.

Cel mai probabil, decanul prestigioasei universități engleze care a putut să spună asemenea aberații nu este un credincios. Nu are circumstanțe atenuante, pentru că ar fi putut să-și vadă de lungul nasului. „Bine ar fi să se termine cu prostiile astea și se ajungă la un consens social, pentru că și-așa e foarte divizată societatea. Cu progresiști cu genul ăsta de teze nu vom ajunge niciodată la un consens, așa că ar fi bine să fie puțin mai responsabili!”, a încheiat tânărul jurnalist.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background