H.D. Hartmann: O lume de lumini și umbre, România aflată sub manipulare

Postat de pe 16 decembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Dincolo de propagandă”, prezentată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, s-a discutat despre poziția tranșantă a lui Klaus Iohannis împotriva boicotării Austriei, în condițiile în care tot el a declarat faptul că Austria este principalul vinovat pentru eșecul României de a intra în Schengen, dar și despre tragicul destin al României în general.

Austria ne-a atacat din punct de vedere diplomatic și politic, negând astfel substanța europeană a poporului român, dar se pare că însuși președintele țării ne îndeamnă să NU boicotăm firmele austriece, deci să ne lăsăm călcați în picioare. Klaus Iohannis a declarat că este profund dezamăgit și supărat, dar chiar și în această chestiune tot tendințe de individualist are, pentru că, în loc să spună că POPORUL român e dezamăgit și supărat, s-a referit tot la propria-i persoană, un indiciu pe care l-a sesizat finul observator H.D. Hartmann din postura sa de profiler.

„Cine-i Iohannis? Un primar mediocru de Sibiu și un președinte mediocru! Un neica nimeni luat de Coldea și făcut președintele României!”, a fost remarca dură pe care a avansat-o analistul, enervat la culme de comportamentul și de atitudinea lui Klaus Iohannis care are pretenții de monarh, pare-se.

Boicotul Austriei

 În legătură cu îndemnul președintelui Iohannis ca românii să stopeze boicotul împotriva Austriei, H.D. Hartmann a făcut niște dezvăluiri șocante: „Știe Iohannis de unde vine OMV? Vine de la SMV, organizația de furt sovietică de la Viena! OMV-ul își are rădăcinile în SovRom-uri, celebrele companii mixte româno-sovietice prin care Uniunea Sovietică se asigura că noi plătim despăgubirile post-Ion Antonescu. Sovieticii ne-au furat de ne-au stins prin SovRom-uri!”.

Mai mult decât atât, la trei zile după anunțul Austriei că nu ne primesc în Schengen, la „Klaus-vodă” au venit cei de la OMV. „Austriecii au ascultat de un ordin. Trebuie să deslușim dacă a fost ordinul Berlinului sau ordinul Moscovei! Altfel, nicio altă putere europeană nu avea o asemenea influență la Viena”, a punctat H.D. Hartmann. Iohannis a avut un contract cu poporul român pe care nu l-a respectat, ceea ce a dus la încă opt ani pierduți pentru România. „În ziua infamiei, în ziua în care României i s-a negat samavolnic, la ordinul Moscovei sau al Berlinului, europenismul și vocația europeană a civilizației românești, în acea zi președinția Iohannis s-a prăbușit!”, a declar cu fermitate H.D. Hartmann. Nu mai există politică externă în România, iar Iohannis pare să ne ducă încet, dar sigur spre, pierzanie.

„Știți ce cadou uluitor a dat ‘monarhul’ de la Cotroceni Rusiei pierzând Schengenul? Putin râde de noi, Ungaria râde de noi. Ce trebuie să înțelegem? Că Austria a primit ordin să transmită subliminal un mesaj din partea Europei Occidentale Rusiei că și România cu Bulgaria și chiar Republica Moldova sunt pe tavă”, a explicat H.D. Hartmann, demonstrând astfel cât de manipulat și neștiutor e poporul român.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background