„Posibile legături între noi cazuri medicale bizare și înțepat” – Iosefina Pascal, la GOLD FM

Postat de pe 25 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Vorbim despre o viitoare pandemie – cea post-vaccinare. Studiile și presa au început deja să pună întrebări referitoare la posibilele legături dintre vaccin și afecțiuni bizare, sau chiar mortalitate”.

Un prim semnal de alarmă ar veni chiar din Germania, unde asiguratorul de mașini ADAC a anunțat că nu va mai despăgubi cetățenii vaccinați împotriva Covid-19 care provoacă accidente rutiere. Posibilele efecte adverse provocate de acest vaccin a intrat în aceeași categorie cu consumul de droguri sau de alcool, categorie privind respingerea despăgubirii.

„Pe la noi, știrea evident că nu apare” – observă Iosefina Pascal. „Pentru că în lumea celor cu bani vezi realitatea, vezi pronosticul pentru ceea ce va urma. Întrebarea mea publică în cazul de față este: Ce se întâmplă cu un om care tocmai s-a vaccinat împotriva coronavirus, pleacă cu mașina și are un stop cardio respirator sau un atac cerebral? Dacă persoanei respective i se face rău, amețește, nu mai vede clar și produce un accident, ce se întâmplă atunci?”

Pfizer, canabisul și cancerul

De asemenea, jurnalista GOLD FM susține că ar trebui să fim foarte atenți la tranzacțiile importante care se fac, la bursă și la achizițiile făcute de cei din domeniul pharma. Asta pentru că, recent, corporația farmaceutică Pfizer a achiziționat o companie ce s-ar ocupa de fabricarea de medicamente pentru cancer și alte afecțiuni oncologice, medicamente pe bază de canabis.

„Oare de ce a avut loc această tranzacție acum, una de aproape 7 miliarde de euro?” – se întreabă Iosefina Pascal. „Ei bine, acum două zile, apărea pe Antena 3 o știre conform căreia un cunoscut urolog din Europa, Bob Djavan, anunța că după pandemie, ar urma un val de cazuri de cancer. În acest caz, nimeni nu își pune problema că poate aceste afecțiuni oncologice poate au legătură, fie ea și 0,1% cu vaccinul?”

Bizarele afecțiuni neurologice

Iosefina Pascal aduce în discuție cazul unui oraș mic din Canada în care câteva persoane tinere, de până în 30 de ani, ar fi dezvoltat o boală bizară asemănătoare cu Creutzfeldt-Jakob, cu Alzheimer-ul, cu Schizofrenia sau cu alte boli neurologice. Acestea sunt mai des întâlnite la persoanele înaintate în vârstă, foarte rar în cazul tinerilor.

„Medicii din Canada nu înțeleg încă ce boală e pentru că sunt sintome diferite din cadrul mai multor boli neurologice, și nici cum de această afecțiune bizară apare la tineri” – declară jurnalista. „În acel orășel, rata de vaccinare este de peste 80%, iar în rândul tinerilor la fel, o rată mare, potrivit datelor. Din nou, nimeni nu-și pune problema posibilității ca aceste probleme medicale să aibă vreo legătură cu această substanță?”

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului
  1. Cris   On   27 ianuarie 2022 at 17:08

    Era de înțeles că vor veni niște boli in urma vaccinului și nu numai. De aceea sa făcut toată această propagandă pentru a fi toții vaccinați.. Dar lumea oarbă a reacționat prea repede. Frica ia distrus. Trist dar adevărat. Lumea nu gândește…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background