„Tot mai mulți români sunt naționaliști și țin la valorile tradiționale” – Sorin Roșca Stănescu la GOLD FM

Postat de pe 25 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Singurul partid din România care susține aceste credințe este Alianța pentru Unirea Românilor. Globaliștii ar trebui să fie îngrijorați”.

Aeastă creștere a popularității Alianței pentru Unirea Românilor în rândul cetățenilor s-ar datora situației degradante a țării noastre, susține Sorin Roșca Stănescu. Românii ar începe să-și identifice o speranță în această mișcare de tip naționalist bazată pe valori tradiționale.

„Acest electorat crește și nu are unde să se ducă” – a adăugat jurnalistul. „Iar foarte mulți dintre ei se identifică cu AUR. Viteza cu care le vin adepții este prea mare, iar ona comunicării este deja deficitară. Cel mai bun pe treaba asta, cel mai în față dintre ei este George Simion, un călăreț care nu se mai dă jos de pe cal. Cu toate acestea, și el are nevoie de ajutor să acționeze promt, să gândească limpede în tot acest iureș”.

Cine este împotriva AUR?

Acest partid, prin acțiunile sale, ar crea probleme și nemulțumiri în rândul celorlalte formațiuni politice. AUR ar reprezenta, de fapt, un pericol pentru interesele altor state în România, potrivit lui Sorin Roșca Stănescu. Astfel, factorul extern ar putea interveni în această situație pe viitor.

„Partidele acestea de doctrină globalistă văd amenințarea ce vine din partea Alianței pentru Unirea Românilor” – observă jurnalistul. „Strategii acestor partide pot reprezenta un pericol pentru ei. De asemenea, un dezechilibru poate veni chiar din interiorul AUR, printr-o gestionare nereușită a transformării continue a propriului electorat”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background