Popa: Nordul busolei presei este adevărul, jurnaliștii ce nu respectă asta se vor compromite

Postat de pe 11 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, activistul Aurelian Popa a analizat reacțiile politice și publice referitoare la scandalul bătrânilor abuzați, prezumțiile clare c-ar exista un al doilea dosar în cercetare ce implică mafia din Voluntari, prezentând care vor fi consecințele politico-juridice ale acestui scandal fără precedent.

Ion Cristoiu, Dana Budeanu, Active News și Evenimentul Zilei au fost preocupați în ultimele 2 zile să îi ia apărarea Gabrielei Firea. Strategia lor de a o apăra pe Gabriela Firea a fost condamnată de către o parte din presă, pentru că ororile din azile depășesc cu mult limita, iar cei responsabili trebuie trași la răspundere, indiferent de cât de bine pozează în creștini sau altruiști și indiferent de orice prietenii.

„Datoria unei prese curate este să descopere adevărul. Nordul busolei unei prese curate este adevărul faptelor, nu contractele electorale din 2024”, a subliniat Aurelian Popa, punând accent și pe prevenirea unor astfel de abuzuri extrem de grave de tipul celor din azilele groazei care, din păcate, reprezintă un fenomen generalizat la nivelul României. Emiterea unor opinii eronate despre acest subiect poate duce la scăderea audienței jurnaliștilor sau a trusturilor de presă anterior menționate.

Klaus Iohannis se implică în acest scandal, posibilele motive din spatele deciziei lui de a interveni, momentan la nivel declarativ, fiind motivația socială, că se poate reabilita cumva din punct de vedere public, sau motivația politică, Firea fiind un dușman vechi al său. Aurelian Popa consideră că discursul președintelui a fost unul corect și că acesta își dorește un sfârșit de mandat care să nu semene cu sfârșitul de mandat al lui Traian Băsescu, care a fost părăsit de către sistem.  

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background