Pop Pușcaș Teodor în luptă cu Toma Rus. Aurelia Cristea va fi învingătoarea!

Postat de pe 1 aprilie 2024

Autor: Liviu Man

Multă lume se întreabă ce caută Aurelia Cristea în postura de candidat al PSD, partid din care și-a dat demisia în urmă cu mai mulți ani. De fapt totul are legătură cu afacerile soțului său Pop Pușcaș Teodor, fost șef al IPJ Cluj pensionat cu forța în urma intervenției lui Emil Boc, care s-a răzbunat pe Pop Pușcaș Teodor pentru că „scursese” dosarul unei rude apropiate al lui Boc, care era infractor, în presă în timpul campaniei pentru alegerile la Primăria Cluj-Napoca în 2004.

Un șut în cur s-a transformat pentru Pușcaș un mare salt înainte, firma lui de pază PP Protect devenind cea mai mare firmă de profil din Cluj.

Anii au trecut și alt milițian cu trecut stufos Toma Rus și-a înființat firma lui de pază și protecție care îl concurează tot mai serios pe Pușcaș cu a lui firmă PP Protect. Iar acum urmează bătălia pentru banca Transilvania. Adică nu chiar pentru bancă ci pentru paza și protecția ei. Sacrificiul lui Pop Pușcaș Teodor de a-și lăsa soția să intre într-o cursă perdantă ar putea avea drept rezultat compensatoriu câștigarea de către PP Protect a acestui contract. Să vedem!

sursă: gazetadecluj.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background