Poliția asistă la uciderea unui bebeluș! Corupere de minori în Giurgiu

Postat de pe 27 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a evidențiat un nou caz de tip Caracal, în care poliția a stat pe la ușă în timp ce un „tată” și-a ucis cu bestialitate bebelușul.

Este vorba despre un caz șocant din Alba Iulia în care un copil de numai un an a fost omorât cu brutalitate de tatăl său în apartamentul în care acesta stătea în chirie. Părinții erau despărțiți, iar mama a sesizat autoritățile după ce fostul ei soț îi trimisese mesaje de regret și de adio și nu mai răspundea la telefon. Purtătoarea de cuvânt IPJ Alba, Luminița Prodan, a declarat pentru Digi24 că nimic nu indica faptul că viața cuiva este în pericol. Mai mult decât atât, tot ea a furnizat informația conform căreia a durat o oră și jumătate din momentul în care autoritățile au putut lua legătura cu tatăl copilului și până când au spart ușa imobilului în care se afla acesta.

Se pare că proprietarul apartamentului în care individul locuia în chirie nu a vrut să le permită autorităților să spargă ușa. Nu s-a procedat deloc în conformitate cu legea în vigoare. Vorbim, totuși, despre un prunc de un an care era clar pus în pericol și nu avea nicio șansă să se apere, iar organele legii s-au sfiit să acționeze și au stat în fața ușii, milogindu-se pentru aprobări. În niște clipe esențiale ar fi putut face diferența între viață și moarte!

Va fi proprietarul tras la răspundere că a obstrucționat activitatea poliției? Cel mai probabil nu. Poliția încearcă să-l exonereze de vină, prezentându-l în ipostaza neștiutorului care nu avea habar despre ceea ce se petrecea în apartamentul său. Asta deși a primit detaliile la telefon…

Pedofilie la cel mai înalt nivel

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane
sursă: Facebook

În țara dublei măsuri, în care bebelușii și minorele sunt omorâți cu poliția la ușă, iată că este loc și pentru pedofili așezați cu un moț în frunte în funcții importante la nivel județean. Aflăm din presă că în Giurgiu, președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, în vârstă de 58 de ani, a devenit din principalul ordonator de credite al DGASPC principalul „sponsor” pentru una dintre minorele instituționalizate, prezintă Antena 3 CNN. Acesta are o relație bizară cu o minoră de 16 ani, pe care o scoate în oraș, nerespectând procedurile legale. Indivizii de teapa lui Beianu au impresia că dacă devin sponsorii unui copil, asta le permite să pretindă de la el favoruri sexuale sau cine știe ce astfel de activități. Avem de-a face cu un caz flagrant cel puțin de grooming, prin care liberalul de aproape 60 de ani momește prin intermediul banilor și al cadourilor o minoră în vederea obținerii unor favoruri de natură sexuală sau altceva similar.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background