Georgiana Sâmbotin la Golden Hour cu Jessie: Cum influențează planeta Mercur sectorul comunicării?

Postat de pe 28 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Georgiana Sâmbotin a prezentat cum comunică fiecare semn zodiacal în parte în funcție de unde se așază planeta Mercur în harta natală. Cu ajutorul unui site de specialitate, se poate afla cu ușurință care este harta natală a fiecăruia în parte. Puteți să faceți acest lucru intrând pe cafeastrology.com.

Așa cum în emisiunile trecute am aflat că fiecare tip de zodie are un anumit fel de a iubi, iată că un principiu similar se aplică și în cazul comunicării. De aceea, fiecare nativ vorbește propria limbă și de aceea rezonează mai bine cu anumite semne zodiacale sau mai puțin eficient cu altele cu care nu este compatibil. De cele mai multe ori, neînțelegerile dintre oameni nu apar numai din cauza diferențelor de idei, ci și din cauză că există moduri diferite de a comunica și de a înțelege.

Fiecare triadă are un mod diferit de a comunica. Triada de foc este interesată să comunice repede, să fie activă, să-și comunice intenția și să pună lucrurile în mișcare. Triada de apă pune accent pe emoții și pe sentimente. Triada de pământ este interesată de bunurile materiale și de lucrurile exprimate logic. Triada de aer este interesată de schimbul de informații în sine.

Cum este influențată fiecare zodie în parte în funcție de poziția planetei Mercur în harta natală

Nativii care au planeta Mercur în berbec nu prea au răbdare, trebuie să aibă și primul, dar și ultimul cuvânt și au tendința de a comunica foarte rapid ceea ce au de spus. La polul diametral opus este nativul care are planeta Mercur în fecioară, care arată o predispoziție spre meticulozitate. Fiind guvernați de un semn de foc, nativii cu Mercur în berbec pot fi impulsivi și se pot enerva ușor.

Persoanele care au Mercur în taur sunt încăpățânate și se lasă greu convinse de un lucru. În cazul lor, fiind guvernate de un semn de pământ, este esențial ca informația transmisă să fie concretă, adevărată și aplicabilă. Este nevoie de multă răbdare pentru ca cei cu Mercur în taur să înțeleagă sau să fie de acord cu ceea ce le spuneți.

Oamenii care au Mercur în gemeni sunt foarte vorbăreți și foarte curioși, dar se și plictisesc foarte repede. Este un semn care are nevoie mereu de noi persoane cu care să comunice și este o fire extrovertită.

Mercur în rac îi predispune pe cei guvernați de acest semn zodiacal la a fi foarte emotivi. Este nevoie de foarte multă răbdare cu ei, pentru că dacă se simt stresați într-o discuție, se vor bloca și nu vor mai putea comunica. Cu toate acestea, atunci când situația este favorabilă, nativii care au Mercur în rac devin foarte buni oratori și sunt foarte convingători, implicându-se atât emoțional, cât și intelectual.

Cine are mercur în leu este un lider și un șef de excepție. Acest nativ reușește să comunice cu autoritate și să se facă ascultat de către cei din jur. Totodată, el este optimist și are puterea de a-i influența și pe ceilalți. Pentru a convinge acest nativ de ceva, trebuie să începeți prin a-l flata.

Persoanele care au Mercur în fecioară au o excepțională atenție la detalii, ceea ce îi recomandă pentru un job de contabil, spre exemplu, dar sunt și foarte buni scriitori. Pentru a le convinge de ceva pe fecioare, trebuie mers pe firul logic al lucrurilor.

Planeta Mercur în balanță vorbește despre frumusețea comunicării, ceea ce înseamnă că îți va fi drag să vorbești cu persoanele din această zodie. Acești nativi iau și rolul de mediatori și empatizează cu cei din jur. Defectul lor este că nu vor să dezamăgească și rar spun „nu”.

Cei care au Mercur în scorpion sunt foarte buni investigatori și detectivi. Deși observă totul, nu oferă toate informațiile pe care le dețin dacă acestea nu sunt absolut necesare într-un anumit context.

Oamenii cu Mercur în săgetător sunt buni lideri, buni regizori și buni organizatori, pentru că văd imaginea de ansamblu. Ei au o viziune pe care le-o insuflă și celor din jur pentru a se putea ajunge la o finalitate.

Nativii cu planeta aceasta în capricorn sunt foarte logici și practici. Ei sunt atenți la detaliile materiale și se țin de cuvânt.

Persoanele cu Mercur în vărsător sunt deosebit de creative și vin cu idei neprevăzute. Ca să le arătați că vă pasă de ele, lăsați-le să vă spună ceea ce au de spus. Unui vărsător nu-i spuneți niciodată că „asta nu se poate”, pentru că acest lucru îl va înfuria.

Oamenii guvernați de Mercur în pești au o imaginație debordantă, fiind buni în domeniul audio-vizualului. Vorbiți-le în metafore și îi veți cuceri.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background