PNRR, o mită primită în schimbul bulversării României prin legi impuse de către “bruxellocrație”

Postat de pe 9 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, activistul Aurelian Popa a analizat mecanismul PNRR văzut ca un instrument de mituire în schimbul impunerii unor prevederi legale aberante, care e jocul Parlamentului ce se pregătește să voteze legile contestate de societatea civilă, ce e previzibil să se întâmple în aceste zile.

PNRR-ul este o soluție născocită de „bruxellocrație” pentru o problemă pe care tot ei au inventat-o. Bruxellocrația a încercat în pandemie să-și creeze o serie de mecanisme discreționare de legiferare în cadrul Agendei 2030, venite direct de la Klaus Schwab, care a propus reconstrucția mai rapidă și mai eficientă a lumii prin digitalizare, transumanism, LGBTQ+ etc.

Dacă adunăm toate cele 64 de legi, rezultă un mecanism de control al populației mai oribil decât Green Pass-ul, pentru că vorbim aici despre orașe de 15 minute, îngrădirea libertății de a folosi energia după bunul plac în propriul cămin, trecerea forțată la folosirea exclusivă a cardurilor și a conturilor bancare online, ceea ce ne aduce cu un pas mai aproape de implementarea definitivă a monedei digitale, executare silită prin semnătură electronică etc.

Forul executiv nu are voie să oblige forul legislativ să voteze aceste 64 de legi, din mai multe motive. Parlamentarii trebuie să voteze conform propriei conștiințe, și nu să fie constrânși să voteze pe repede înainte o serie de legi înaintate din afară. În plus față de asta, PNRR-ul nu este publicat în Monitorul Oficial, potrivit observațiilor lui Aurelian Popa.

Aceste proiecte de lege aduc grave prejudicii țării pe termen scurt, mediu și lung. Soluția cea mai rapidă pe care o întrezărește Aurelian Popa este renunțarea cu totul la PNRR. Opinia publică susține această inițiativă, petiția lui Aurelian Popa, care militează pentru renunțarea la PNRR, adunând 3.000 de semnături în doar 24 de ore, semn că oamenii sunt sătui până peste cap de jocurile din politică și de trădarea nerușinată a guvernanților. Mai există și varianta unui proces colectiv la Luxembourg prin care cetățenii României să dea în judecată statul, refuzând acest contract comercial numit PNRR.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background