Kovesi, vizite electorale sau resetarea câmpului tactic? Justiția îi ține scut lui Horrorniceanu

Postat de pe 9 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de marți, moderatoarea Iosefina Pascal a vorbit despre Laura Codruța Kovesi și despre felul în care aceasta i-a luat apărarea colegului său, Daniel Horodniceanu.

Laura Codruța Kovesi a declarat că domnul procuror Horodniceanu poate să facă orice dorește el în timpul său liber. Deci doamna Kovesi girează comportamentul lui Horodniceanu, de la înălțimea funcției sale de procuror-șef al Parchetului European, ceea ce ne spune multe despre conduita procurorilor din această instituție.

Tot Kovesi a fost zilele trecute la o biserică din Cluj, îmbrăcată în ie, făcând paradă din faptul că s-a dus la biserică. Toată această strategie de PR se duce de râpă odată ce Kovesi îi ia apărarea lui Horodniceanu fără un motiv bine întemeiat. Pentru că Horodniceanu s-a folosit de funcția sa și de conexiunile pe care le are la nivelul IPJ Iași pentru a intimida poliția și pentru a „fenta” lega, ar fi trebuit să fie închis.

Lucian Bode, din calitatea sa de Ministru al Afacerilor Interne, ar trebui să iasă public să apere onoarea și demnitatea Poliției Române ca parte deosebit de importantă în menținerea statului de drept. Mai ales că și Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției, i-a luat apărarea public lui Daniel Horodniceanu, terfelind astfel Poliția Română.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background