PNL diaspora se leapădă de Aurescu. SUA ia la rost regimul de la Kiev

Postat de pe 14 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de marți, moderatoarea Iosefina Pascal a vorbit despre dezechilibrul intern din PNL, dar și despre cum americanii încep să se descotorosească de povara ucraineană.  

Se pare că reacțiile românilor după vizita lui Klaus Iohannis în Japonia sunt condamnate de guvernanți. PNL-ul ne spune că o țară ca România (adică o țară subdezvoltată, fără drumuri sau autostrăzi?) trebuie să aibă aeronave prezidențiale de lux ca aceea în care s-a deplasat Klaus Iohannis spre Japonia. Dar o țară ca România nu-și permite, de fapt, acest lux! Mai mult decât faptul că vor să ne facem că n-am văzut cum președintele țării ne sfidează, nici nu primim informații concrete cu privire la ce s-a discutat în cadrul întâlnirii cu Împăratul Naruhito. Problema cea mai mare este, de fapt, că presa „îndrăznește” să-și pună astfel de întrebări…

Ce se mai întâmplă prin PNL, vă întrebați? Pe lângă scandalul Aurescu-Rareș Bogdan care îi ține pe membrii PNL ocupați, aflăm că PNL diaspora nu-l mai susține pe actualul Ministru de Externe. Se aplică același principiu: cum „îndrăznește” diaspora să-l critice pe Aurescu?

Vânturile schimbării îi animă și pe americani

Și că tot era vorba despre schimbări de mentalitate, se pare că nici SUA nu mai vor să susțină la nesfârșit Ucraina. Americanii sunt îngrijorați că Ucraina pierde mult prea mulți soldați și consumă mult prea multă muniție în lupta pentru Bahmut, riscând să-și compromită o eventuală contraofensivă în această primăvară. Tot americanii readuc la suprafață probleme din trecut, acuzându-i pe ucraineni că le-au comis. Ei se declară profund deranjați de faptul că ucrainenii nu i-au informat în avans pe aliații americani despre operațiunea de asasinare a Dariei Dughin în misiunea care îl viza de fapt pe tatăl său.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background