Plângere penală împotriva Ursulei si marile dezvăluiri despre gestionarea plandemiei în China

Postat de pe 19 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea sa de la Radio Gold FM, „Scamatoriile Iosefinei”, jurnalista Iosefina Pascal a adus în prim plan noua problemă juridică pe care o are Ursula von der Leyen, bântuită de greșelile trecutului, cea mai mare fiind tocmai achiziția frauduloasă a milioane de doze de vaccin anti-Covid. Totodată, jurnalista a discutat despre restricțiile aberante adoptate de China pentru a preveni răspândirea virusului.

În șiragul de mărgele sub formă de probleme juridice, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, mai adaugă în prezent o plângere penală legată tot de controversata achiziție de vaccinuri din pandemie. Pe lângă ancheta demarată de Partidul Popular European cu privire la achiziția de vaccinuri, Frederic Baldan, un activist belgian, a dat-o în judecată pe Ursula von der Leyen pentru prejudiciile financiare cauzate statului belgian prin obținerea unui acord de 35 miliarde de euro cu Pfizer pentru achiziționarea a 1,8 miliarde de doze de vaccinuri COVID-19 pentru țările UE. Dosarul va fi instrumentat de judecătorul Frederic Frenay, care ar putea cere ridicarea imunității Ursulei von der Leyen pentru a-şi putea desfășura ancheta. Președinta Comisiei Europene ar fi acționat în afara tratatelor europene şi a mandatului ei, ar fi dat dovadă de lipsă de transparență administrativă şi ar fi încălcat drepturile fundamentale ale omului.

Este interesant cum aflăm după 3 ani din ce în ce mai multe dintre neregulile din pandemie, unul dintre cele mai mari tunuri fiind fix achizițiile frauduloase orchestrate de Ursula von der Leyen. La fel de grave au fost și restricțiile din China din timpul pandemiei. În China, s-a instaurat un adevărat regim de control al populației și, în timp ce alte state scăpaseră de Covid, oamenii erau luați pe sus dacă existau suspiciuni că ar fi fost infectați cu SarsCov-2.

Până acum, presa mainstream nu a prezentat aceste măsuri de tip lagăr. Mai nou, de când e la modă să înjuri China, toate publicațiile au sărit să arate cum „politica 0-Covid a Chinei a fost o campanie de încarcerare în masă” (The Guardian). Înainte, nimeni nu comenta nimic, ba chiar ne inspiram din politicile aplicate în China, cum a fost și cazul legii carantinării. Rezultatul acestei campanii de prevenire a răspândirii virusului a fost o catastrofă umanitară, totalitară și anti-știință.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background