Bănescu și Paleologu și-au găsit tema – „Linșați-l pe IPS Teodosie!”

Postat de pe 19 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a prezentat cum Vasile Bănescu dă lovitura din nou cu o serie de declarații șocante prin care demonstrează că aplică dubla măsură și că se comportă neadecvat având în vedere că este un înalt ierarh, la unison cu Theodor Paleologu, care îl atacă la rândul său pe ÎPS Teodosie.  

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Vasile Bănescu scrie ce atribute ar trebui să aibă un reprezentant oficial al Bisericii, jignindu-l astfel pe ÎPS Teodosie, căruia îi adresează o serie de critici subtile. Însă, Vasile Bănescu se descalifică tocmai prin ignoranța de care dă dovadă și prin aberațiile pe care le îndrugă pe Facebook.

Cu o mentalitate similară și un discurs asemănător, Theodor Paleologu îl atacă la rândul său pe ÎPS Teodosie în cadrul unei emisiuni de la Digi24, dar îi jignește și pe creștini: „Toată lumea știe că Patriarhul Daniel e exasperat de toate pantalonadele ÎPS Teodosie. Știm asta de foarte multă vreme. Nici Patriarhul nu poate să facă orice. El are evident o putere considerabilă, multă influență, dar el nu are majoritate în sinod, contrar a ceea ce poate cred unii. Iar cu Teodosie pur și simplu nu are ce să facă. A fost acea scrisoare care s-a scurs de la sinod, care a fost o punere la punct a ÎPS Teodosie, dar cam asta poate să facă Patriarhul, nu mai mult de atât. S-a trezit și ÎPS Teodosie să spună chestii în genul lui – catolicii n-au lumina cea adevărată și lumina aia nu se aprinde decât în conformitate cu calendarul ortodox. Genul ăsta de trogloditisme prinde la o anumită categorie de populație”.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background