Pandele amenință presa cu moartea și nașul Becali urlă ca să-și acopere legătura cu căminele groazei

Postat de pe 19 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, Iosefina Pascal a prezentat noi dezvăluiri în cazul azilelor groazei, arătând cât de întinsă este mafia azilelor și cine sunt complicii interlopilor.

Florentin Pandele s-a dat ieri în stambă și a continuat cu amenințările la adresa presei, cei vizați de furia primarului mafiot din Voluntari fiind Roxana Ciucă și Cozmin Gușă. Printre altele, Florentin Pandele a declarat că „face moarte de om pentru fami(g)lia sa” din cauza nenumăratelor dezvăluiri prezentate pe toate posturile de televiziune despre atrocitățile de care Bonnie și Clyde de Voluntari aveau cunoștință. Prin asta se înțelege că principalele ținte ale lui Pandele sunt jurnaliștii, pentru că ei sunt singurii care mai fac presiuni.

Pe lângă trusturile de presă care au început să le ia apărarea soților Firea-Pandele, a apărut în scenă și nașul Gigi Becali. Totodată, este important de menționat și implicarea sau lipsa de implicare a medicilor care nu și-au bătut capul, nu s-au ocupat de pacienți cum ar fi trebuit și nici nu au sesizat autoritățile, contribuind astfel la chinul la care au fost supuși bătrânii din „azilele de exterminare”. Iosefina Pascal a descoperit o pistă care-l implică și pe Matei Iorgu Dragoș, medic psihiatru la Imuno-medica, care, potrivit procurorilor, a colaborat cu Ștefan Godei pentru falsificarea contractelor de muncă pe care acesta le avea, astfel încât Godei să pară că are tot personalul necesar conform legii. Matei Iorgu Dragoș a fost timp de peste un an administratorul clinicii Imuno-medica, instituție deținută de Gigi Becali. Mai mult decât atât, medicul psihiatru făcea consultații de la el din birou fără să-i consulte cu adevărat pe pacienți și a fost prins în flagrant când a fost luat și dus la audieri, având asupra sa 25 de carduri de sănătate aparținând celor care erau în aceste cămine.

Gândul a publicat o anchetă care demonstrează că există o legătură de rudenie între Ștefan Godei și interlopul Traian Simion, zis Udi, implicat în dosare grave alături de alți interlopi care l-au ucis pe Emi Pian, interlop și el. Traian Simion (Udi) este chiar unchiul lui Ștefan Godei. Pe surse, Iosefina Pascal a descoperit că soții Pandele-Firea ar fi nășit pe cineva din familia Rinu, o altă familie care a fost implicată în uciderea lui Emi Pian.

Interlopul Traian Simion Udi deține o serie de afaceri cu azile de bătrâni, în Ilfov și Voluntari. Mafia aceasta este tolerată și păzită de politrucii de la cele mai înalte niveluri, unul dintre motive fiind și profitabilitatea acestei afaceri odioase.               

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background