OMV a mai găsit niște comori ascunse în România. Coincidență?

Postat de pe 14 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a anunțat că OMV Petrom a descoperit petrol și gaze în valoare de 10 miliarde de lei în Oltenia și lângă Târgoviște.

Ieri a fost dat acest anunț formidabil, dar cel mai probabil zăcămintele au fost descoperite de mult mai mult timp. Potrivit unui comunicat al OMV Petrom, cumulat, descoperirile se ridică la peste 30 milioane barili resurse recuperabile, echivalentul a trei pătrimi din producția realizată de OMV Petrom în anul 2022. Dintre acestea, 20 milioane de barili sunt la Verguleasa.

Cetățenii români încă așteaptă lămuriri pentru acțiunea lui Nicolae Ciucă de a vota o hotărâre de Guvern prin care a prelungit cu încă 15 ani dreptul de exploatare al OMV pe teritoriul României, în condițiile în care contractul anterior expira în câțiva ani. Hotărârea a fost secretizată și nici până astăzi fostul premier nu a oferit o explicație oficială pentru acțiunile sale suspecte.

Salvaţi Copiii şi Fundaţia OMV Petrom lansează un proiect, „Primul pas spre sănătate”, pentru dotarea cabinetelor de familie din mediul rural. OMV Petrom nu plătește taxă de solidaritate în România, dar se ocupă de astfel de campanii care ar trebui demarate de statul român, dar Rafila doarme în papuci.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background