O tânără din judeţul Vaslui a încercat să-şi pună capăt zilelor la doar 13 ani

Postat de pe 15 iunie 2021

Autor : Georgiana-Maria Anghel

Caz şocant într-o comună din judeţul Vaslui. O copilă de doar 13 ani a încercat să îşi pună capăt zilelor. Fata a fost descoperită la timp de părinţi, care au sunat imediat la 112. A fost resuscitată şi transportată cu elicopterul la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Minora este în continuare în comă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire.

Părinţii au sesizat la timp dispariţia fetei şi au început să o caute. Au găsit-o fără suflare, în podul casei. Mama a sunat imediat la 112, iar dispecerul i-a oferit toate informaţiile necesare ca să o poată resuscita pe micuţă. Astfel, până la sosirea ambulanței, părinții și-au readus fiica la viață. Minora nu era la prima tentativă de suicid. Fata a recurs la un gest extrem şi în urmă cu trei zile, când a fost găsită la timp de părinţi. După o discuţie în familie, fata a dat de înţeles că nu o să mai recurgă la un asemenea gest, însă ieri dimineaţă a cedat din nou psihic. Cum starea ei de sănătate nu s-a îmbunătăţit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui, a fost mutată la Spitalul de Copii Sfânta Maria, din Iaşi.

Direcţia pentru Protecţia Copiluiui Vaslui verifică acum dacă părinţii sunt de vină pentru decizia fetei de a-şi pune capăt zilelor. Reprezentanţii instituţiei noastre vor realiza evaluarea de specializare a familiei în vederea clarficării situaţiei şi a stabilirii măsurilor legale care se impun în interesul copilului. A declarat Irina Câmpeanu , purtător de cuvânt DGASPC Vaslui.

Şi poliţiştii vasluieni au deschis un dosar penal şi fac acum verificări.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background