Numerolog Ramona Țiepac la Golden Hour cu Jessie: tendințele anului 2023 și planul relațional

Postat de pe 8 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Întrucât luna februarie este luna iubirii, Ramona Țiepac, numerolog pe zona de relații, invitată în emisiunea „Golden Hour”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, a abordat tema iubirii, arătând cum stă fiecare cuplu în parte la acest capitol în funcție de cifra relației.

România a intrat pe vibrația anului 2022 abia pe data de 1 decembrie 2022, asta pentru că, în numerologie, anul se calculează începând cu data nașterii sau formării unui stat în acest caz. Așadar, România își menține vibrația anului 2022 până în luna decembrie a anului 2023. La fel se va întâmpla și cu anul calendaristic în curs. Românii vor intra cu adevărat pe vibrația anului 2023 și vor resimți energia acestui an abia în luna decembrie.

Prin urmare, România este încă guvernată de cifra 6 a anului 2022, iar românii vor fi afectați tocmai pe zona aceasta ce ține de relații, potrivit avertizărilor numerologului Ramona Țiepac. Este esențial să valorificăm energia anului în care ne aflăm și să ne aliniem cu adevărat la armonia relației pe care o avem atât cu noi înșine, cât și cu persoanele din jur sau cu mediul de lucru, cu hobby-urile sau cu dorințele pe care le avem.

Anul 2023 este guvernat de vibrația lui 7, cifră care semnifică scopul pe care îl avem pe parcursul acestui an. Finalul anului, cifra 5 (2+3) reprezintă misiunea pe care o avem. Iar particula care rămâne neschimbată este începutul anului, numărul 20 care ne învață să fim diplomați și să ne exersăm empatia. Anul 2023 ne invită să excelăm și să căutăm frumosul în viețile noastre.

Valența negativă a cifrei 5 din componența anului 2023 face referire la ideea de aventură. Acest lucru ne indică faptul că relațiile care nu sunt foarte bine consolidate vor fi ușor zdruncinate, partenerii fiind predispuși la a fi infideli. Dar se pare că această căutare de altceva mai bun nu se limitează doar la relațiile de cuplu. Ramona Țiepac a oferit ca exemplu job-ul, unde, dacă simțim că nu suntem împliniți, vom căuta ceva din exterior care să ne îndeplinească această nevoie. Aceeași cifră 5 vorbește despre schimbare, despre a face lucrurile altfel decât înainte și despre a ieși din tipare. De aceea vor exista fluctuații în ceea ce privește angajamentele fiecăruia dintre noi.

Așadar, anul 2023 este un an care ne trezește din punct de vedere spiritual. Pe plan politic, 2023 va scoate la suprafață discursuri mai înțelepte din partea guvernanților. Totodată, anul 2023 ne invită să ne cunoaștem pe noi înșine și să ne conectăm mai bine la latura noastră umană, încercând să devenim cea mai bună versiune a noastră. Aici intervine cifra guvernatoare 7 care pune focusul pe introspecție.

Planul relațional

Numerologul Ramona Țiepac a vorbit despre cât este de importantă conștientizarea la începutul anului. Așadar, când pornim la drum în noul an, este esențial să analizăm ce a funcționat în relațiile pe care le-am avut în anul anterior, la ce vrem să renunțăm din relațiile noastre și ce plănuim să facem în anul ce urmează. În acest fel, reușim să identificăm foarte precis ce direcție vrem să urmăm și ne dăm seama în ce ne putem canaliza eforturile și energia.

Adunând ziua noastă de naștere cu cea a partenerului sau cu cea a unei persoane cu care ne aflăm într-un anumit tip de relație, obținem o cifră care ne arată foarte clar la ce ar trebui să lucrăm împreună pentru a îmbunătăți acea relație. Fiecare rezultat are o anumită semnificație:

Cifra 1 – este cifra conducătorului sau a liderului, iar în plan relațional face referire la faptul că cei doi parteneri trebuie să învețe să fie ca un tot unitar care funcționează în deplină armonie

Cifra 2 – este cifra celor care sunt buni comunicatori și a celor care caută soluții și acționează. Din punct de vedere relațional, cei a căror relație este guvernată de cifra 2 trebuie să înțeleagă puterea prieteniei, a parteneriatului.

Cifra 3 – poate face aluzie la nevoia de a aduce pe lume un copil sau la necesitatea începerii unui proiect nou.

Cifra 4 – cuplul guvernat de cifra 4 trebuie să-și consolideze familia și casa, să creeze cadrul perfect în care relația lor să funcționeze armonios.

Cifra 5 – cuplurile guvernate de această cifră ar putea să exploreze mai mult pe partea de aventură, de experiențe unice trăite împreună.

Cifra 6 – indică iubirea necondiționată.

Cifra 7 – „Dați-vă voie să trăiți, să simțiți, să experimentați și să visați!”, îi sfătuiește Ramona Țiepac pe cei guvernați de cifra 7.

Cifra 8 – vorbește despre responsabilitate și despre valorificarea la maximum a potențialului.

Cifra 9 – prin relația pe care o au, partenerii trebuie să se transforme pe ei înșiși și oamenii asupra cărora au un impact.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background