Petrolul forestier și asaltul ANAF asupra românilor din diaspora

Postat de pe 8 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a dezvăluit ce jafuri se mai fac în țară, dar și cum diaspora este atacată de orbul și surdul ANAF.

Petrolul forestier

„Aflăm dintr-o știre că în pădurile din Prahova, România, s-au descoperit 300 de tone de petrol ascunse, valorând peste 5 milioane de euro! Petrolul era vândut mai apoi de respectivii indivizi benzinăriilor din România. Dar de unde provine acest petrol?”, se întreabă Iosefina.

La o asemenea valoare este o fraudă de proporții. Unde au fost ANAF-ul și instituțiile statului care abia acum s-au trezit? Nu a auzit nimeni nimic până acum? E de la sine înțeles că nu e prima dată și că e o practică mai veche, similară cu furturile de carburanți de la baza militară a aliatului strategic.

OMV lăudat de…OMV

„Dacă nu ești avizat sau atent la detalii, nici nu-ți dai seama că un articol din Hotnews este plătit; marcat cu litera ‘p’, adică de promovare, acest articol laudă OMV spunând cât de mulți bani a investit în România, ce mult ajută statul român și ce extraordinară este această companie”, a descoperit Iosefina.

OMV își plătește articole elogioase, laudative în presa românească și face asta chiar după uriașul scandal generat de privatizarea frauduloasă a Petrom și refuzul de a plăti taxa de solidaritate în România, chiar dacă în această speță este vina statului român în integralitate prin faptul că a ‘greșit’ redactarea ordonanței în cauză.

ANAF – atac la diaspora

ANAF a început să ia la puricat rudele românilor. Un cetățean român din diaspora a reușit să pună deoparte aproximativ 4000 de lire. A fost chemat la ANAF și somat să justifice această sumă care nici măcar nu e una mare în comparație cu o grămadă de politruci care au jefuit banii publici cu sume de ordinul sutelor de milioane de euro.

„Vă dați seama ce preocupări are ANAF față de cetățenii obișnuiți care au muncit din greu pentru banii lor, dar devine orb și surd la averile nesimțite ale politrucilor, baroni locali sau la marile cazuri de corupție ce se fac aproape pe față și care chiar au fost descoperite și semnalate de Curtea de Conturi. E revoltător, e bezna gândirii!”, concluzionează Iosefina Pascal

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background