Numărul real al morților din spitale – Iosefina Pascal, la GOLD FM

Postat de pe 11 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Adevărul este undeva la mijloc. Fie ajungi la spital în stare gravă și sfârșești acolo, fie avem de a face cu malpraxis”.

România este țara din Uniunea Europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în urma infectării cu coronavirus. Motivul pentru care oamenii ajung la spital din cauza stării grave cauzate de Covid-19 ar fi că nu sunt tratați corespunzător la începutul bolii, când prezintă primele simptome. Nici în spitale, aceștia nu ar primi tratamentul corespunzător vindecării. „Nu e în regulă ca ATI să fie un loc unde te duci să mori” – declară jurnalista GOLD FM.

„Nozocomialele au dispărut brusc, se pare” – susține Iosefina Pascal. „Erau prezente în discursul public doar în perioada cu Colectiv. Acum nu se mai vorbește despre așa ceva sau despre bolile contractate în timpul spitalizării”.

Tratamentul din ambulatoriu

Iosefina Pascal îl contrazice pe ministrul sănătății Alexandru Rafila care a declarat că tratarea unui pacient în ambulatoriu ar fi o idee bună: „Administrarea tratamentului trebuie să se facă acasă. Noi vrem să nu mai avem spitale aglomerate, dar aducem pacienții să-i tratăm în ambulatoriu”.

„Nu am făcut nimic dacă plimbăm pacienți suspecți sau bolnavi de Covid sau oameni cu pneomonii sau viroze respiratorii prin spitale ca să se îmbolnăvească unii de la alții” – a adăugat jurnalista.

Județele cu cea mai mare rată de vaccinare, în scenariu roșu

Potrivit datelor, Burureștiul are 62% rată de vaccinare, iar Clujul are 58%. Cu toate acestea, capitala ar putea intra zilele acestea în scenariul roșu pe harta infectării cu Covid-19, în timp ce Cluj se află deja în această situație. „Se vede că vaccinarea a fost un real succes” – afirmă Iosefina Pascal cu ironie.

„Asta dovedește încă o dată că teoria conspirației este guvernantă. Certificatul verde, care limitează drepturile omului, sănătos sau nu, nu a făcut nimic altceva decât să ajute răspândirea viruslui și să le confere unor oameni falsul sentiment de siguranță” – a adăugat aceasta. Foarte multe persoane vaccinate ar fi infectate cu  tulpina Omicron, iar acestea s-ar plimba liber în societate considerând că nu au cum să răspândească boala sau să pățească ceva.  

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului
  1. Nicolae   On   14 ianuarie 2022 at 11:40

    Acel protocol promovat de OMS a fost respectat cu sfințenie și de medicii noștri și de cei din vest. Ținând cont de acest fapt, ar trebui să credem românii au fost incompetenți sau în spatele cifrelor se ascunde ceva mult mai grav ?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background