Cum descoperim agenții acoperiți care lucrează la ordinul serviciilor secrete?

Postat de pe 12 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic american H. D. Hartmann a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „acești agenți, bărbați sau femei, sunt deștepți, au capacitatea informațiilor din toate domeniile și apar la toate posturile de televioziune și de radio„.

Primul lucru pe care trebuie să-l știm despre acești agenți acoperiți este că ar face parte din structuri organizate, potrivit lui H. D. Hartmann. Aceștia pot fi jurnaliști, comentatori publici sau oameni care influențează mentalul colectiv. Majoritatea acestora provin din familii care la rândul lor au fost agenți acoperiți. După finalizarea Celui de al Doilea Război Mondial, serviciile de informații ar fi avut timp de 70 de ani, dacă nu mai mult, posibilitatea să-și ancoreze instituțional generații în statele în care lucrează.

„Serviciile secrete din diverse state colaborează între ele” – a adăugat analistul politic. „Prin rețele lor de influență, adică agenții acoperiți, acestea își pot rezolva problemele unora altora la un anumit preț sau în schimbul unui favor. Pentru o asemenea acțiune, se ducce exect pe linie până la o persoană vizată prin organe de presă și prin organe website”.

Follow the money

O astfel de operațiune ar fi avut loc chiar în românia în urmă cu aproxuimativ șase luni, când, potrivit lui H. D. Hartmann, cineva din Europa ar fi decis că țara noastră nu ar fi vaccinată îndeajuns. Atunci, un proiect special financiar ar fi plecat către șase oameni de influență români care ar fi primit care ar fi primit 50 de milioane de euro.

„Acest proiect este ilegal, conform legilor date de tocmai guvernele anti-corupție și pro-democrație ale lui Băsescu și Iohannis” – observă analistul geo-politic. „Plățile nu se fac pe teritoriul unde are loc acțiunea, tocmai ca partea adversă să nu identifice agenții de influență și să ia urma banilor. Pentru că aceste sume nu se înregistrează nicăieri”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background