„Noul spirit PSD”. Ce-și propun social-democrații pentru noua sesiune parlamentară

Postat de pe 8 iulie 2021

Autor: Adrian Lambru

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „O să avansăm în agresivitatea discursului, în prezența noastră în rândul oamenilor, dar și în ceea ce privește atitudinea noastră”.

Vasile Dîncu se declară nemulțumit de cum a condus coaliția de guvernare în cele șase luni de când este la putere: „Noi, opoziția, suntem oameni curajoși și suntem dispuși să luptăm”.

Președintele Consiliului Național al PSD susține că partidul din care face parte va aborda o altă strategie începând cu noua sesiune parlamentară: „O să avansăm în agresivitatea discursului, în prezența noastră în rândul oamenilor, dar și în ceea ce privește atitudinea noastră” – declară Vasile Dîncu.

„Deocamdată, trebuie să ne formăm echipa” – adaugă social-democratul. „Nu este un lucru care se face peste noapte. În această vacanță, noi vom lucra pentru proiectele noastre din toamnă. Putem lucra foarte bine, căci media este ocupată cu certurile din PNL și din USR-PLUS”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background