Noul serial “Familia Addams” se va filma în România

Postat de pe 23 mai 2021

Autor: Adrian Lambru

Noul serial al regizorului Tim Burton, „Wednesday”, va fi filmat la studiourile Buftea şi în alte locuri din ţară. Regizorul a vizitat recent Castelele Peleș și Bran pentru inspirație.

Serialul va urma povestea personajului cu același nume, iar conform The Hollywood Reporter, „va fi un serial năpădit de mister, de supranatural, urmărind anii de liceu ai lui Wednesday Addams. Personajul va încerca să-și stăpânească abilitățile psihice, să dejoace planul unei monstruoase crime care a terorizat orașul local și să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinții ei în urmă cu 25 de ani – totul în timp ce va trebui să facă față relațiilor sale noi și foarte încurcate de la Academia Nevermore”.

Personajul principal va fi jucat de Jenna Ortega, protagonista celebrului serial de comedie Jane the Virgin. Actrița americană a postat zilele trecute pe pagina sa de socializare o fotografie cu scenariul primului episod din serial. “Un nou capitol. Sper să-i fac dreptate lui Wednesday Addams” – a scris Jenna Ortega pe Instagram.

„Familia Addams” este una dintre cele mai cunoscute povești din cinematografia americană a anilor 90s. Au existat mai multe interpretări în acest sens, dar cea mai faimoasă dintre ele este ecranizarea din anul 1991, regizat de Barry Sonnenfeld, film ce a generat încasări de aproximativ 200 de milioane de dolari. În acest film au jucat actori precum Raul Julia, Anjelica Huston, Christopher Lloyd, Christina Ricci şi Jimmy Workman.

Regizorul american este cunoscut pentru filme precum „Coşmarul dinaintea Crăciunului”, „Mireasa moartă”, „Edward Mâini-de-foarfecă” sau „Alice în Țara Minunilor”, părțile I și II.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background