„Nicușor Dan are probleme mai grave decât DNA-ul. Foarte mulți bucureșteni nu au apă caldă și căldură” – Iosefina Pascal, la GOLD FM

Postat de pe 20 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Toți cei care acționează împotriva interesului cetățenesc ajung să dea socoteală până la urmă. Așa este și cazul lui Nicușor, vizitat astăzi de colundătorii DNA la Primărie”.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au mers joi, 20 ianuarie, la Primăria Capitalei pentru a ridica documente privind presupuse fapte de corupţie din perioada 2020 – 2021. Ar fi vorba de anumite angajări fictive, creșteri de salarii și alte dispoziții date de primarul general, Nicușor Dan.

„Au venit la mine la birou, au spus că trebuie să facă o percheziţie. Le-am spus că trebuie să plec la o conferinţă de presă. Mi-au spus ceva de resurse umane, dar pentru că pregăteam lucrurile pe care urma să vi le spun, o să discut cu ei când mă întorc. Au venit la mine, eu fiind şeful instituţiei, ca să îmi spună că au mandat de a ridica documente şi le-am spus <Da, sigur>” – a declarat Nicuşor Dan jurnaliștilor.

Un caz similar a fost prezentat recent de Iosefina Pascal, de data aceasta în legătură cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Mai multe detalii aici.

„Aceste treburi nu ar fi singurele ilegalități ale lui Nicușor Dan. Înșelăciunea este și ea o faptă penală” – observă jurnalista GOLD FM. „Să ne amintim ce ziceau afișele electorale ale acestuia: <Imaginează-ți ziua de luni, 28. A câștigat Nicușor Dan. Vei putea să faci duș.> Nu numai că nu avem apă caldă și căldură, dar vedem cum suferă de frig pacienții în spitalele de stat din București. Viața acestora este pusă în pericol”.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este nicusor-dus.jpg
sursă: Facebook USR PLUS

Zădărnicirea combaterii bolilor de către politicieni

Până în momentul de față, autoritățile nu au prevăzut ca farmaciile din România să fie dotate cu medicamente antivirale pentru combaterea mai ușoară a Covid-19. Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a declarat recent pentru spotmedia.ro că Molupiravir, medicament împotriva coronavirus, „ar putea să ajungă în țară la sfârșitul lunii, iar pentru celălalt medicament am purtat negocieri repetate”.

„Faptul că până acum nu au fost introduse în farmacii antiviralele reprezintă zădărnicirea combaterii bolilor și vătămare corporală, sau chiar ucidere din culpă, din partea celor care ne conduc” – susține Iosefina Pscal. „La fel ca în cazul lui Nicușor Dan. În capitală, pe timp de epidemie, foarte mulți bucureșteni stau fără apă caldă și căldură în case”.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background