„Schimbarea omului, ținta revoluției din acest moment” – Adrian Severin, la GOLD FM

Postat de pe 20 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Fostul politician Adrian Severin a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Trecem printr-o revoluție a cărei scop este negarea și schimbarea naturii omului și a funcției lui sociale. Se încearcă obținerea omului-nou”.

Adrian Severin este de părere că pandemia ar fi dus la instalarea „covidocrației”, un fenomen despre desocializarea omului și a separării sale de ceilalți. În ciuda virusului, ar trebui să acceptăm anumite riscuri medicale și să confruntăm problemele pentru că altfel nu am mai fi oameni, potrivit spuselor fostului politician.

„Desfigurarea prin purtarea măștii este, mai ales pe termen lung, o problemă cu impact social. Aceasta a ajutat la disturbarea comunicării interumane. Noi nu comunicăm numai prin cuvinte, ci și prin mimica feței, a intonației și așa mai departe” – susține Adrian Severin. „Acesta este, însă, un element minor al tragediei, o tragedie super pesimistă care nu duce la nimic bun, ci din contră. Asta înseamnă anihilarea noastră completă”.

Dictatura minorității

În prezent, ne-am afla într-un regim dictatorial diferit față de a mai întâlnit omenirea până acum, conform lui Adrian Severin. Regimurile vechi ar fi negat diversitatea, ar fi fost împotriva pluralismului și împotriva diversității, dar nu ar fi fost împotriva naturii. „Covidocrația”, adică acest curs revoluționar actual și regimurile care îl servesc, într-o anumită măsură ar fi și cel din România, ar aceepta, dar doar în aparență, diversitatea.

„Nu sunt acceptate drepturile minorităților! Nu ai nicio posibilitate să-ți expui părerea care e din perspectiva altei minorități decât cea aleasă care își impune regurile tuturor. În acest sens, dictatura majorității, cea care nu nega legile naturii, devine astăzi una a minorității îndreptată către respingerea acestor legi ale naturii umane” – a adăugat fostul politician.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background