Cum ar „speria” Ciprian Ciucu banul public – Iosefina Pascal, la GOLD FM

Postat de pe 18 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a mărit salariile angajaților din bani publici. Vorbim aici de creșteri de salarii de ordinul miilor de lei”.

Un prim exemplu pe care îl dă jurnalista în acest sens este salariul șefului Poliției Sector 6, Marian Tufan, care este în valoare de 16.000 de lei pe lună. La asta s-ar adăuga și pensia specială de care beneficiază acesta. Amintim că Partidul Național Liberal, grupare politică din care face parte Ciprian Ciucu, propunea în aprilie 2020 impozitarea pensiilor speciale, mai puțin pe ale polițiștilor, militarilor și cei din serviciile secrete.

Marian Trufan ar fi, conform jurnalistei GOLD FM, socrul iubitei șefului de cabinet al lui Ciprian Ciucu.

„Acest domn Tufan are în posesia sa două mașini. Cu toate acestea, circulă cu mașina de serviciu în afara Sectorului 6 și în afara Bucureștiului. Asta reprezintă abuz de putere!” – susține Iosefina Pascal. „Și normal! Când ai două mașini de lux, mai bine călărești mașina de la primărie dată de Ciucu”.

A plătit mama lui Ciprin Ciucu vreun prejudiciu după accidentul rutier?

Jurnalista GOLD FM amintește despre cazul mamei primarului Sectorului 6, Angelina Ștefan, care a provocat un accident rutier în cartierul Drumul Taberei din București pe 26 februarie 2020. Aceasta, cu mașina la volanul căreia se afla, a dărâmat un chioşc şi a sărit peste staţia de tramvai.

„Oare Angelina Ștefan a plătit prejudiciul către Societatea de Transport București (STB – n.r) pentru distrugerea gardului și a șinelor de tranvai cu mașina de servicu? Dar oare privatul care avea acel chioșc a fost despăgubit?” – se întreabă Iosefina Pascal. La acea vreme, mama lui Ciprian Ciucu era președintele Agenției Funcționarilor Publici.

Ziuanews scria câteva luni mai târziu, când s-a aflat despre acest lucr, că s-a încercat ascunderea legăturii dintre cei doi în spațiul public. Asta pentru a nu îi crea probleme de campanie lui Ciprian Ciucu, candidat la acea vreme pentru funcția de primar la Sectorul 6.

ONG-urile care-l laudă pe Ciucu

Ciprian Ciucu ar fi participat la anumite interviuri luate de o asociație în care i s-ar fi adus cuvinte de laudă și ar fi fost pus într-o lumină favorabilă. Respectiva organizație non-guvernamentală ar fi coneput respectivele interviuri laudative în urma unor contracte de consultanță. Contractele respective s-ar fi încheiat pe o sumă ce depășește 20.000 de mii de euro, potrivit Iosefinei Pascal, bani ce ar fi provenit din fondul primăriei.

„Dacă mergem acum pe stradă în Sectorul 6 și întrebăm cetățenii despre realizările acestui primar nu o să auzim păreri așa de bune precum spun acești ong-iști” – a adăugat jurnalista. „Cu toate astea, e bine că Ciucu nu dă bani doar familiei și prietenilor, ci dă și ONG-urilor”.

Legăturile din trecut ale primarului

Ciprian Ciucu, înainte să fie implicat în politică, a fost implicat în zona ong-istă, potrivit CV-ului acestuia. În această parioadă, ar fi înceheiat contracte cu fundația Soros, cu Centrul Român pentru Politici Europene, dar și cu Liviu Dragnea.

„Toate acestea arată lipsa de caracter și de consecvență a acestui om” – observă Iosefina Pascal. „Nu ai cum să vii și să strigi <Jos Dragnea>, <Jos PSD> și după să vii să iei bani de la Dragnea și de la PSD. Nu ai cum să te afirmi împotriva ciumei roșii care sperie banul public și tu să faci la fel cu clanul tău familial”.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background