Nicoleta Ghiriș: predicțiile lunii august pentru fiecare zodie

Postat de pe 26 iulie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Nicoleta Ghiriș, astrolog și numerolog, a declarat în ediția de marți a emisiunii „Golden Hour”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, că. „Luna august, din păcate, vine cu niște atenționări. Este o lună în care ar trebui să ne ferim de energiile cauzatoare de probleme”.

Ce ne rezervă luna august?

„Încă de pe 28 iulie va intra energia negativă de care ar trebui să ne ferim, manifestată prin conflicte, pericole, dezastre naturale. Însă în perioada aceasta, până pe 27 august și practic toată luna august, va trebui să fim precauți în orice activitate. După cum o spun mereu, și o repet cu atât mai mult pentru această lună august, va trebui să ne ferim de a sta în centrul casei și ar trebui să păstrăm acolo culoarea gri sau alb și un element de metal, cum ar fi o statuetă. Luna aceasta trebuie să ne ascultăm intuiția, pentru că vom primi foarte multe semne și mesaje care ne vor păzi de eventuale pericole”, sfătuiește Nicoleta Ghiriș.

Ce se întâmplă în luna august cu România și chiar cu Europa?

„Toată Europa este încadrată în zona centrală care are această atenționare și această stea cauzatoare de probleme. Și atunci, clar, extrapolând și la nivel de țară, să fim atenți la partea de sud, la partea central, mai ales în luna august, căutând remedii din timp și fiind foarte atenți, în special pe zona aceasta a incendiilor”, avertizează astrologul Nicoleta Ghiriș.

Predicții pentru fiecare zodie

Șobolanul

„Nativii din acest semn vor avea tendința de a avea ușor succes în ceea ce întreprind. Combinația energetică dintre lună și an le poate aduce bunăstare, prosperitate și succes în cariera lor. Le recomand să aibă în preajmă un nativ dragon, pentru maximă protecție și ajutor luna aceasta. Nu uitați să cereți ajutor de la ceilalți anul acesta, dacă aveți nevoie”, recomandă Nicoleta Ghiriș.

Bivolul

„Pentru bivol, luna august îi rezervă popularitate și o mai mare prosperitate. Vor fi învingători în competiții, vor avea parte de câștiguri în această perioadă. Vor putea fi promovați și chiar să aibă măriri de salariu. Să încerce să se apropie de nativii șarpe pentru a maximiza eforturile lor”, conform Nicoletei Ghiriș.

Tigrul

„Fiind zona din opoziție a energiei lunare, pot atrage și energii negative și este bine să fie precauți când vine vorba de relații și sănătate, deoarece pot atrage pedepse pe nedrept. Cu toate acestea, și ei sunt predispuși la câștiguri, însă să aibă grijă să nu piardă cu ușurință ceea ce câștigă. Petreceți timp cu nativii câine pentru a primi ajutor”

Iepurele

„Se amplifică energia de ceartă la care au fost predispuși de-a lungul acestui an. Să fie atenți pe planul relațional. Vor avea probleme cu persoanele nesincere și va trebui să-și păstreze calmul”, transmite Nicoleta Ghiriș.

Dragonul

„Focusul energiei lunare este pe partea de dragoste și învățătură. Vor fi îndrumați către activități noi, către relații mai bune și mai fericite”, spune astrologul Nicoleta Ghiriș.

Șarpele

„Similar cu situația dragonului, vor fi îndrumați spre obținerea unor relații din care vor câștiga foarte mult. Se vor rezolva toate problemele ce țin de un oarecare stres emoțional. Vor întâlni oameni care îi vor ajuta sau susține în secret”, anunță Nicoleta Ghiriș.

Calul

„Luna august vine cu o energie foarte puternică de multiplicare care va trebui temperată din când în când, pentru că există și o latură negativă a ei. Vor avea noroc în carieră, însă trebuie să aibă grijă la conflictele între generații”, sugerează Nicoleta Ghiriș.

Oaia

„Anul acesta sunteți un magnet pentru căzături. Mare atenție la deplasare. Este o lună în care va trebui să întreprindă activități legate de sănătate. Să fie mai atenți la zona de stres relațional”, avertizează Nicoleta Ghiriș.

Maimuța

„Este vedeta zodiacului luna aceasta. Însă, va trebui să fie atenți la ce discută și cu cine. Să fie prudenți în relațiile lor și să aibă grijă la alimentație”.

Cocoșul

„Este sub umbrela unei energii a pierderilor. Câștigurile pe care le au nativii cocoș se pot risipi ușor, iar de aceea trebuie o grijă sporită. Nu este o lună potrivită pentru speculații financiare sau împrumuturi”, spune Nicoleta Ghiriș.

Câinele

„Atenție la obiectele ascuțite! Pot resimți un ajutor de peste tot, favorizat de energia lunară. Vor întâlni oameni noi și vor avea parte de ajutor divin”.

Mistrețul

„Va fi o lună de refacere completă, însă să fie atenți la pedepsele pe nedrept și la obiectele contondente”.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmăritepe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background