Bogdan Comaroni: „Trebuie stopată campania de vaccinare”

Postat de pe 27 iulie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Miercuri, la emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Bogdan Comaroni, directorul ziarului ‘Ziua News‘, a expus câteva argumente care susțin campania de „dezvaccinare” promovată de doamna doctor Oana Mihaela Secară și nu numai.

Bogan Comaroni anunță la Gold FM că: Ei vor să oprească aceste campanii de vaccinare tocmai ca să lase sistemul imunitar natural și dobândit să se refacă. Dacă se va continua cu vaccinarea a milioane de oameni care de fapt nu sunt bolnavi, ei vor fi predispuși la boli autoimune, cheaguri, sindromul morții subite și altele”.

„Există 3 tipuri de sisteme imunitare: cel înnăscut, cel dobândit și cel artificial. Teoretic, acest al treilea sistem imunitar artificial nu este indicat. Vaccinul în sine produce o imunodeficiență”, explică Bogdan Comaroni.

 „Noutatea este că ARN-ul mesager aduce miliarde de proteine spike și se creează în jur de 3-4 miliarde de anticorpi. Partea rea este că proteinele care intră prin acest ARN mesager artificial determină ribozomul să producă proteine fără încetare. Organismul începe să-și atace și propriile celule, favorizând apariția bolilor autoimune”, adaugă jurnalistul Bogdan Comaroni.

Ce înseamnă această „dezvaccinare” și care ar fi eventualele soluții?

Tot insistând cu vaccinarea și revaccinarea la nesfârșit, nu faci altceva decât să distrugi sistemul imunitar natural, conform spuselor lui Bogdan Comaroni.

Au existat și încă există cazuri concrete în care moartea sau îmbolnăvirea oamenilor a putut fi corelată cu vaccinul și cu slăbirea sistemului imunitar. Cozmin Gușă, moderatorul emisiunii, dezvăluie un caz concret: „Peter Imre a mărturisit că medicul lui din străinătate, analizându-i viața din ultimii ani și analizele perfecte de dinainte de vaccinare, a zis că reactivarea cancerului său a fost cauzată tocmai de vaccinare. Punerea la pământ a sistemului imunitar reactivează și cancerul”.

Întrebat dacă există o soluție pentru probleme survenite din cauza vaccinării, jurnalistul Bogdan Comaroni explică: „Tratamente nu ai cum să le faci, pentru că declanșezi o boală autoimună indusă prin vaccin care practic este incontrolabilă. Există totuși medicație, pastile imunodepresive care slăbesc sistemul imunitar ca să nu mai atace propriul organism. Dar există pericolul înmulțirii celulelor spike în lipsa unui sistem imunitar puternic și tocmai de aceea o ‘dezvaccinare‘ produsă prin medicament nu e posibilă. Trebuie să lași sistemul imunitar să se refacă singur, natural”.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită și pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background