Nicoleta Ghiriș la Golden Hour cu Jessie: Previziuni chinezești pentru luna mai

Postat de pe 9 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Nicoleta Ghiriș a oferit previziunile zodiacului chinezesc pentru luna mai a anului 2024.

Șobolanii trebuie să fie foarte precauți luna aceasta, să poarte culori de apă și primesc sprijinul nativilor Bivol. Au parte de o lună cu o puternică energie a pierderii și deposedării. Nativii Șobolan trebuie să facă cheltuieli cu folos și să se ferească de investiții riscante, în favoarea celor de durată.

Bivolii traversează o lună de atac energetic, fiind nevoie ca ei să fie mai atenți la sănătate și să se ferească de posibilele accidentări sau lovituri. Energia lunară mai atenuează aceste predispoziții negative, dar pot exista și probleme financiare sau răcirea unor relații importate, pe care se bazau. Se recomandă folosirea culorilor de metal și apropierea de nativii Șarpe pentru a primi un sprijin suplimentar.

Tigrul va avea parte de o lună în care e posibil să simtă lipsa susținerii unei persoane apropiate, pe care se baza. E posibil ca Tigrii să se simtă atacați pe nedrept sau să se împotmolească în demersurile lor. Trebuie să aibă grijă și la sectorul financiar și să ceară sprijin de la Mistreți.

Iepurele va avea parte de o lună cu suișuri și coborâșuri, însă la el se realizează energetic Suma 10, ceea ce o să creeze o diminuare a acestor predispoziții negative. Iepurii trebuie să aibă grijă la sănătate, pentru că atrag efectele unei posibile epidemii, din pricina energiei de multiplicare care le guvernează semnul zodiacal. Vor avea noroc în carieră și se vor bucura de prosperitate. Pot folosi culorile de pământ pentru a-și potența energiile pozitive și pot primi ajutor de la Capră.

Dragonii traversează o lună în care intuiția lucrează la maximum, așa că le este recomandat să-și asculte instinctele. Este o lună bună pentru investiții, cheltuieli și business. Femeile însărcinate trebuie să meargă la control mai des și să aibă o atenție sporită în această perioadă. Se recomandă purtarea culorilor de apă.

Șarpele riscă să intre în conflicte din cauza faptului că se vor interpreta greșit cuvintele rostite de el. Trebuie să fie mai diplomați și să aibă mai multă grijă la sectorul relaționărilor și cel al iubirii. Se recomandă folosirea culorilor de apă și alierea cu Bivolii.

Caii au parte de ajutor divin și vor fi susținuți de apropiați. Au succes în plan profesional, dar pot apărea anumite dispute din cauza banilor. Pot purta culori de metal sau pot folosi elemente de metal pentru mai mult noroc.

Capra/Oaia are parte de conflicte intergeneraționale, dar va beneficia și de câștiguri materiale. O va ajuta folosirea culorilor de metal.

Maimuțele vor avea parte de câștiguri materiale și prosperitate. Obțin susținere energetică în secret. Vor primi cadouri neașteptate. Trebuie să aibă grijă la relația cu persoanele de vârste diferite. 

Cocoșul are parte de o lună bună pentru iubire, dar și pentru studiu. Va trece eventuale examene sau probe cu brio. Cei singuri își pot găsi partenerul. Culorile de apă și de lemn le pot aduce beneficii suplimentare luna aceasta.  

Câinii trebuie să se ferească de certuri și dispute. Culorile de foc îi vor ajuta și vor obține sprijin de la Iepuri.

Mistreții se pot lovi de nedreptăți sau de certuri cu o figură paternă. Și lor li se recomandă folosirea culorilor de foc și alierea cu nativii Capră.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background