Neamțu: Topul meu este cu AUR pe locul 1, urmat de PSD-PNL, iar pe locul 3 ADU/USR.

Postat de pe 1 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Mihai Neamțu a vorbit despre componența și potențialul electoral al listelor la alegerile europarlamentare ale PSD-PNL, AUR, ADU/USR.  

Lista AUR este deschisă de cel mai harnic europarlamentar din toate țările, anume de Cristian Terheș, o voce a libertății, a curajului, a transparenței, un oponent redutabil al Ursulei von der Leyen și un om care a făcut mult bine României. Tot pe listele AUR-ului este trecut și Gheorghe Piperea, profesor universitar la Facultatea de Drept a Universității București. Mai apar și Avram Fițiu, o voce importantă a fermierilor din România, Ramona Bruynseels, o personalitate inteligentă, pregătiră și temută în dezbateri, Radu Baltasiu, sociolog important, Mihai Enache, foarte bine pregătit în administrație, activistul Aurelian Popa, Claudiu Târziu și alți candidați puternici.

În contrast, listele PSD-PNL sunt acaparate de figuri precum Rareș Bogdan, Mihai Tudose, Dan Motreanu, Gabriela Firea, figuri politice care nu au performanțe notabile la nivelul UE. Alianța Dreptei Unite îi plasează în fruntea listei de candidați pe Vlad Voiculescu, Dan Barna, Eugen Tomac, urmați de un posibil reprezentant al Forței Dreptei. USR-ul și Reperul sunt o catastrofă absolută. Oricine votează pentru aceste două partide, votează pentru distrugerea Europei creștine, a Europei națiunilor, în favoarea invaziei frontierelor dinspre sud și dinspre est cu populații asiatice și nord-africane. În PNL mai sunt câțiva oameni, puțini, care ar merita un vot concesiv, consideră Mihai Neamțu, menționând, totodată, că ar trebui recuperați din PNL oamenii serioși, care sunt dezamăgiți de uzurparea democrației interne de către Ciolacu și Ciucă. Așadar, clasamentul lui Mihai Neamțu este următorul: locul 1 – AUR, locul 2 – PSD-PNL, locul 3 – USR/ADU.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background