Lungu: Ideologia de gen, promovată de ONG-uri sorosiste, deschide calea spre legalizarea pedofiliei!

Postat de pe 1 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Cristian Lungu, membru al partidului AUR și inițiator al legii privind familia tradițională, a atras atenția cu privire la pericolele la care se expune România prin adoptarea cu atâta ușurință și prin promovarea ideologiei de gen.  

A început campania pentru primul tur de alegeri de anul acesta, cel al europarlamentarelor, într-un mod absolut dezastruos și dezamăgitor pentru români. Se dezbat probleme lipsite de importanță, subiecte false ce se doresc a fi impuse și în România, deși sunt clar incompatibile cu dinamica socială de la noi din țară. Printre aceste subiecte se numără și impunerea unei agende de tip LGBT, mișcare promovată de coaliția PSD-PNL. Cristian Lungu a mărturisit că a inițiat, în anul 2020, un proiect de lege care să consfințească statutul familiei tradiționale în România, tocmai pentru că se lovise din ce în ce mai des de „ideologia de gen” și implementarea acesteia în diverse domenii.

Unul dintre marile pericole pe care această ideologie le poate produce este tocmai normalizarea și legalizarea pedofiliei, întrucât adepții acestei teorii consideră că există peste 127 de genuri, fluide, înțeleg pedofilia ca pe o orientare sexuală normală și cer, practic, libertatea de a alege cu ce se identifică de la o zi la alta. Au existat cazuri în care oameni în toată firea, maturi, în special bărbați, se „identificau” ca având o vârstă de adolescent și au ajuns să întrețină relații sexuale cu minore. Mai mult decât atât, identificându-se drept adolescent de 16 ani, un astfel de individ nu a mai suportat rigorile legii penale. Se creează un precedent grav, această „revoluție sexuală” facilitând inclusiv legalizarea pedofiliei. Se încearcă inclusiv schimbarea terminologiei, pe principiul „politically correct”, dorindu-se să se treacă de la termenul „pedofil” la sintagme ca „persoană atrasă de minori”.

Cristian Lungu este de părere că o bună parte din comunitatea LGBTQ+ a ajuns să devină victima sistemului care încurajează astfel de aberații. Principiul „follow the money” se aplică aici foarte bine, pentru că, investigând cine se află în spatele ONG-urilor care susțin cauza LGBT, ajungem să observăm că Soros este în spatele acestei distrugeri și prăbușiri programate a societății occidentale. ONG-urile lgbtiste sunt din ce în ce mai prezente și mai active în societatea românească, emițând o propagandă aparent inofensivă, dar foarte agresivă, și acaparând încetul cu încetul toate sectoarele societății.

România a semnat în 2018 Convenția de la Istanbul, act prin care s-a angajat (practic în necunoștință de cauză, pentru că e foarte probabil ca documentul să nu fi fost citit în întregime) să transpună în legislația națională promovarea ideologiei de gen, inclusiv în școli. Viitoarele generații de copii vor fi îndoctrinate de la vârste fragede cu ideea că genul e fluid și că pot sfida cu ușurință conceptele biologice.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background