Monitorizarea gândurilor -noua propunere de noaptea minții a Forumului Economic Mondial

Postat de pe 30 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În a treia parte a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a prezentat ultimele invenții din puțul gândirii Davosiene.

În contextul actual mondial se încearcă tot felul de metode pentru a controla oamenii chiar și în cele mai intime și importante aspecte ale vieții de zi cu zi. Pare că se dorește de către stăpânii lumii să fim sub un control total, să devenim un soi de roboți umani fără personalitate sau opinii, gata oricând să executăm orice comandă fără crâcnire.

„La Forumul Economic Mondial au vorbit unii despre device-uri menite să-ți citească gândurile, dar și despre cum telefonul și alte obiecte electronice de uz personal pot să-ți înregistreze, pe lângă locație, tranzacțiile financiare făcute, meniul și absolut tot ce ai în intenție să faci. Cică ăsta ar fi viitorul…  DE CE???”, se întreba siderată Iosefina.

Aceste ultime găselnițe se adaugă altor instrumente și tehnici bizare ce au fost sau sunt implementate în societatea umana. Se încearcă controlul populației prin folosirea armatei pentru monitorizarea internetului, s-a aplicat certificatul verde pentru îngrădirea libertății de mișcare,  digitalizarea oricărui aspect al vieții este implementată în multe țări și monitorizarea strictă a banilor prin introducerea monedelor virtuale este în curs de realizare. Dacă pare că ce au născocit până acum este o intruziune gravă în ceea ce înseamnă viața privată a oamenilor, iată că vom avea parte de un upgrade.

„Dar să vrei să citești gândurile oamenilor e bezna minții! Este, totuși, vorba de cel mai privat, cel mai intim aspect posibil care caracterizează individul uman. Motivația avansată pentru a justifica o asemenea bizarerie este că se poate preveni criminalitatea, infracționalitatea în general. Se presupune din start că toți suntem infractori. Toți suntem criminali, violatori, pedofili, inamici ai statului, propagandiști ai Rusiei. Poți să păcătuiești doar cu gândul. Se merge prea departe cu această idee și nu văd să se opună masele, ceea ce este foarte grav”, a încheiat Iosefina.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background