Terapeutul Paula Neacșu la Golden Hour cu Jessie: Cum atragem abundența și prosperitatea

Postat de pe 30 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, terapeutul holistic Paula Neacșu a vorbit despre cum putem să atragem abundența și prosperitatea în viețile noastre, însă nu doar în plan financiar, ci pe toate planurile ce ne-ar putea aduce împlinire.

Din păcate, majoritatea oamenilor percep abundența sau prosperitatea ca pe o bogăție financiară, materială, excluzând cu totul celelalte sectoare ale vieții, cum ar fi cel spiritual sau cel familial. Acest lucru este cauzat tocmai de sărăcirea populației pe fondul crizelor și de goana constantă a oamenilor după bani. Totodată, oamenii au tendința, mai mult sau mai puțin conștient, să își impună blocaje prin formulări de tipul „Nu merit…” sau „Nu pot”.

Fuga constantă după bani

Terapeutul holistic Paula Neacșu a avertizat că un om care fuge doar după bani este, de fapt, un om profund nefericit, un om care nu reușește să se conecteze cu el însuși și nici cu Dumnezeu. Societatea de astăzi ne determină să ne mințim singuri că banii pot aduce o fericire absolută, însă ei nu fac nimic altceva decât să ne distragă atenția de la adevărata suferință ce-o purtăm în suflet.

Există niște programe pe care oamenii le asimilează în mod involuntar, acestea fiind constant repetate încă din copilărie, atât în sânul familiei, cât și în societate. Ele pot fi sintetizate prin expresii de tipul: „Banii nu aduc fericirea”, „Mai bine sărac, dar fericit”. În loc să ne programăm mintea să contribuie la dobândirea prosperității și abundenței, ne impunem singuri anumite limite deosebit de nocive. De aceea este esențial să ne alegem foarte bine cuvintele pe care le rostim și gândurile pe care le eliberăm în univers, pentru că acestea au o anumită vibrație care ne va influența, practic, parcursul. În aceeași categorie de programe toxice intră și autovictimizarea. Toate obiceiurile negative provin din conștiința poporului prin care s-au perpetuat la infinit credințe negative despre bani.

Devenim din ce în ce mai superficiali și din ce în ce mai săraci din punct de vedere spiritual. „Banii sunt doar un mijloc prin care să ne satisfacem nevoile. Puterea de a da valoare banilor este strict în mâinile noastre. În această fugă nebună după bani, uităm de noi, uităm de sufletul nostru”, a punctat Paula Neacșu. Așadar, bogăția sufletească ar trebui să primeze.

Relațiile din interes

O altă capcană în care pică mai ales domnișoarele este căutarea unei stabilități financiare printr-o relație cu un bărbat bogat. Aici femeile nu-și dau seama că intră singure într-o „colivie de aur”, așa cum a numit terapeutul holistic Paula Neacșu situația într-un mod metaforic. Genul acesta de persoane care caută doar banii la un partener și închid ochii la oricare alte caracteristici nu se iubesc în primul rând pe ele însele și nu știu să aprecieze valoarea banilor și valoarea proprie.

Să învățăm să fim recunoscători!

Chiar și în cele mai negre vremuri, în timpuri de sărăcie lucie, oamenii au mereu posibilitatea de a se „agăța” de Divinitate. Din păcate, Dumnezeu este omniprezent în timp ce creștinii mai uită să-I mulțumească pentru ceea ce au și pentru ceea ce primesc zilnic.

Pentru a ne putea conecta mai în profunzime cu mintea și cu sufletul nostru, pentru a ne putea încărca dorințele cu energie pozitivă, un instrument foarte util și puternic este reprezentat de afirmații. „Ele lasă în urmă amprenta energetică a cuvintelor și, încet, încet, ne educăm mintea, cu tot cu partea conștientă și subconștientă, să creadă cu adevărat. Așa putem să încetăm să ne autosabotăm”, a explicat psihologul Paula Neacșu.

Terapeutul holistic Paula Neacșu a recomandat o rugăciune-afirmație foarte puternică pe care fiecare o poate folosi pentru a-și reseta mentalul:

Eu permit Universului/ Divinității să mă ajute în crearea prosperității!
Eu (nume) sunt dintotdeauna recunoscător/oare pentru abundența disponibilă din acest moment!
Eu sunt dintotdeauna binecuvântat/ă, iubit/ă, în siguranță, liber/ă, abundent/ă pe toate aspectele vieții mele!
Eu primesc dintotdeauna cu recunoștință darul prosperității și al abundenței pe toate aspectele vieții mele chiar acum!
Și duc aceasta pe toate nivelurile mele de conștiință și de conștientizare
Și las ca aceste cuvinte să se impregneze în toate celulele corpului meu, în memoria celulară, în toată matricea informațională
Amin!

Cel mai indicat este ca mantrele să fie rostite la trezire, seara, înainte de culcare, sau după masă. Esențial ar fi ca atunci când rostim aceste afirmații să ne aflăm într-o stare de relaxare și să putem să ne conectăm la inima noastră. Totodată, ne putem imagina un câmp de energie verde pe care să-l inspirăm într-un exercițiu de respirație a abundenței.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background