Armata spionează criticii guvernului britanic! LISTELE NEGRE făcute de guvernul României!

Postat de pe 30 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a avertizat asupra pericolului pe care-l constituie încercarea de control al populației care este pe cale să fie implementat inclusiv cu ajutorul armatei.

„Instituții și politicieni plătiți din banii noștri, ai tuturor atacă jurnaliști, artiști, bloggeri, istorici, medici punându-le etichete și instigând la ură împotriva lor. Sper ca CNA-ul să se sesizeze în acest caz; am înțeles că ei apără libertatea jurnaliștilor de a fi critici”, a afirmat Iosefina Pascal.

Se pare că se întocmesc liste negre cu activiști, ziariști, bloggeri, avocați, profesori, medici care sunt considerați propagandiști, conspiraționiști și se vrea compromiterea lor deoarece nu se înregimentează în tendința globalistă de impunere a noilor măsuri de noaptea minții.

Armata Marii Britanii i-a spionat pe criticii lockdown-urilor. Scepticii, inclusiv jurnalistul Peter Hitchens de la Daily Mail, au fost supravegheați de către armată. ONG-ul lui Mircea Toma, Active Watch, a reclamat faptul că se militarizează internetul. „Am avertizat asupra acestui fapt și despre proiectul de lege prin care armata va monitoriza tot ce postați și va acționa ca atare dacă sunteți critici la adresa politicilor guvernamentale, la adresa statului care a fost acaparat de acești politruci slugarnici”, a amintit jurnalista.

Există documente care dovedesc foarte clar că au fost urmăriți și monitorizați cetățenii Marii Britanii de către operativi ai armatei în timpul pandemiei. Acești operativi militari au fost parte ai unei operațiuni militare care a avut drept ținte politicieni și jurnaliști cunoscuți care au arătat problemele și modul abuziv în care a fost gestionată pandemia de către guvern. Toți aceștia  au fost spionați pentru a se vedea dacă se înregimentează în linia generală impusă de politicile guvernamentale duse până la absurd.

Conform tendinței generale, peste tot în lume se încearcă impunerea controlului populației. Avem modelul Chinei care face asta de mulți ani, dar și pe cel al Rusiei care va avea rubla digitală și monitorizarea digitală a cetățenilor. UE încearcă să aplice aceeași politică în statele membre și deja a făcut-o prin certificatul verde, în vigoare chiar și acum!? În Ucraina e război, e măcel, dar Zelenski chiar și așa a introdus o cenzură draconică: interzice partide, religii, libera exprimare, dar are pretenții ca Ucraina să adere la UE.

La noi armata se dorește a fi implicată în astfel de acțiuni, a fost implicată și în pandemie când a fost scoasă pe străzi. Acum se văd jafurile din pandemie comise în timp ce populația era ținută forțat prin case de către autoritățile plătite din banii cetățenilor. Au asociat temele pandemiei cu cele ale războiului, cu tema digitalizării, a încălzirii globale și a corupției, au făcut un ghiveci pe care l-au numit propaganda lui Putin. Apoi au făcut liste negre, pe model stalinist cu nume ale celor ce își exprimă liber opiniile  față de aceste teme. Pe aceste liste este trecută și jurnalista Iosefina Pascal, dar și Cozmin Gușă, Anca Alexandrescu, Victor Ciutacu, Dana Budeanu, Sorin Roșca Stănescu, Aurelian Popa, Ion Cristoiu și mulți, mulți alții, medici, avocați, profesori, chiar și câțiva  politicieni. Însă  toți aceștia sunt vocile prin care  alte sute de mii sau milioane de români sărăciți, speriați și disperați își strigă revolta.     

„Ce este mai grav este că aceste liste au fost scrise de niște indivizi plătiți de cetățeni și ulterior publicate de Institutul European Român, entitate guvernamentală din subordinea Ministerului Afacerilor Externe. Aceste liste au fost susținute de Pavel Popescu și Alexandru Muraru, parlamentari PNL. La fel de grav, această hârtie igienică a fost lansată de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului din România, instituție guvernamentală din 2009, finanțată cu bani grei. Dar tu, instituție care cercetezi ororile comunismului, folosești și ai practici staliniste pe banii și împotriva cetățenilor???”, a punctat revoltată jurnalista

Însăși moderatoarea emisiunii a fost nevoită să treacă printr-o astfel de experiență neplăcută în care milițienii i-au luat casa cu asalt, i-au urmărit mașina și au hărțuit-o. Cu toate acestea, „nu mor Iosefinele când vor câinii”, așa că jurnalista nu s-a dat bătută nici o secundă și are curajul să-și exprime opiniile în mod deschid în continuare.

„Când implici armata înseamnă că e război. Libertatea de exprimare a ajuns o situație de forță, este înăbușită folosind armata? Folosești armata împotriva cetățenilor care se opun măsurilor aberante și abuzive ale guvernelor care au făcut jocul globalist? Unde sunt drepturile și libertățile cetățenilor clamate de UE, unde este Convenția Europeană pentru Drepturile Omului?”, a încheiat Iosefina.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background