Ministrul de Externe al Germaniei – vești proaste pentru cetățeni

Postat de pe 1 septembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea, „Scamatoriile Iosefinei”, prezentatoarea Iosefina Pascal arată pe scurt care este situația în Germania, unde Ministrul de Externe nu ține cont de protestele populației și sfidează în mod conștient nevoile cetățenilor.

Se pare că în Germania, în timp ce oamenii protestează din cauza lipsurilor și a nemulțumirilor stârnite de acestea, Annalena Baerbock, Ministru de Externe, exprimă pe față că nu o interesează problemele cetățenilor și că va acționa conform propriei agende. Ea anunță că Germania va fi în continuare alături de Ucraina, susținând-o din punct de vedere financiar și militar.

Se pare că statul găsește resursele necesare pentru Ucraina, toate acestea în timp ce cetățenii sunt avertizați că ar trebui să consume mai puțin și li se impun măsuri aproape inumane. Annalena Baerbock recunoaște că există probleme reale pe plan intern și că vine o iarnă grea pentru cetățenii statului german, însă alege să ignore total aceste aspecte și să mențină active sancțiunile împotriva Rusiei cu bună știință.

Situație similară în România

Se pun multe semne de întrebare cu privire la suma totală alocată de țări pentru ajutorarea Ucrainei prin diferite mijloace, de la primirea refugiaților și până la ajutor militar ș.a.m.d. Situația este similară în România, unde oamenii ar dori să știe ce se întâmplă cu banii lor practic, însă astfel de date nu există. Se cunoaște doar un număr destul de mare de refugiați ucraineni primiți în țară, numărul atingând 86 de mii și ajungându-se la un număr de peste 1 milion de refugiați care au tranzitat România. Pe fondul acestei situații s-au intensificat corupția și afacerile murdare sau furtișagurile.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background