Ministerul Adevărului din Moldova semnifică controlul occidental al organismului de presă comun!

Postat de pe 31 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a axat pe ideea instituirii unui Minister al Adevărului la Chișinău care va declanșa cenzura completă a presei, jurnalistul Bogdan Comaroni evidențiind dacă aceste decizii pot fi considerate parte a unui experiment de tip sorosist ce va fi extins și în România.

Bogdan Comaroni a atras atenția asupra faptului că se vor face o serie de mutări deosebit de importante în timpul anului acestuia, în special în ceea ce privește controlul presei. Deja la Forumul Economic Mondial și la întâlnirea grupului G7 s-a spus că anul 2023 reprezintă, în primă fază, anul unei ascensiuni incredibile a inteligenței artificiale, urmând ca în toamnă să se intre în „creșterea exponențială a resetării”. Se va face acest lucru printr-o avalanșă de crize, dar și prin binomul președinte-presă care va manipula și îndoctrina populațiile.

În Europa se implementează „poliția presei” propusă de Bruxelles, așa că trebuie să existe un organism similar și pentru țările care nu sunt membre ale UE, dar care vor juca un rol esențial în următorul plan. Una dintre aceste țări este chiar Republica Moldova, având în frunte o președintă-marionetă care așteaptă un semnal pentru a implementa toate aceste măsuri gândite de progresiști. Deja Maia Sandu încearcă înființarea unui Minister al Adevărului care să controleze ce scrie și publică presa, fiind permise doar „sursele oficiale”.

Bogdan Comaroni consideră că se va apropia în mod accelerat momentul unirii Republicii Moldova cu România, prilej cu care teritoriul moldovenesc se va transforma mai mult ca niciodată într-un „câmp de luptă” al ideologiilor, doctrinelor și serviciilor secrete. Americanii au un interes major în a provoca cât mai multe războaie de tip proxy, una dintre țările vizate fiind chiar Republica Moldova și dorindu-se pornirea unui astfel de conflict și în inima Europei, de aceea sunt îngrijorătoare tensiunile crescânde din Serbia.

Deja a început cenzurarea automată a presei prin intermediul inteligenței artificiale și a algoritmilor care blochează postările jurnaliștilor considerați incomozi. Aceste măsuri se dau pentru ca presa să funcționeze unitar și pentru ca lumea să fie condusă mediatic prin emiterea de știri numai din „sursele oficiale”.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background