Marius Lulea: ”Marcel Ciolacu a negociat cu FMI sărăcirea românilor pentru următorii ani!”

Postat de pe 2 februarie 2024

După o vizită de patru zile, FMI a emis un nou set de recomandări pentru România, care nu fac decât să îi îngenuncheze și mai mult pe românii aflați deja în pragul disperării din cauza măsurilor de austeritate luate de coaliția PNL-PSD.

După ce a mâncat covrigi la Guvern alături de Ciolacu, FMI a transmis că taxele trebuie să crească din nou, iar românii să plătească mai mult inclusiv pentru proprietățile pe care le dețin. Mai mult, FMI vrea noi taxe și pentru transportatorii care își strigă de mai bine de trei săptămâni disperarea în stradă.

Deși cerințele FMI sunt publice, Marcel Ciolacu pare că trăiește într-o altă lume. Premierul transmite într-un comunicat de presă că a vorbit cu delegația străină despre stabilitatea macroeconomică și reforma bugetară. Niciun cuvânt despre măsurile de austeritate recomandate.

AUR nu este de acord cu cerințele FMI și consideră că această instituție nu ar trebui să se implice în deciziile luate la nivel național! În ani de criză nu mărești taxele și impozitele, dimpotrivă găsești soluții pentru susținerea mediului economic național, ceea ce Ciolacu și Iohannis nu fac.

Mai mult, solicităm ministerului Muncii să spună dacă recalcularea pensiilor se va face la timp, având în vedere că normele de aplicare pentru noua lege a pensiilor nu au fost publicate! Pensionarii săraci nu ar trebui să sufere din cauza incompetenței actualei coaliții, preocupată mai degrabă să își protejeze penalii.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background