Inculparea lui Buta pentru pedofilie este egală cu uciderea din fașă a curentului progresist în țară

Postat de pe 2 februarie 2024

Andrei Gușă: Viitoarea inculpare a patronului Untold pentru pedofilie este egală cu uciderea din fașă a curentului progresist în România. Dacă BOR nu se autosesizează, aceasta va deveni o entitate lipsită de conținut.

Autor: Oana-Medeea Groza

„Am avut și o bucurie săptămâna aceasta, pentru că s-a făcut dreptate prin ancheta lui Liviu Alexa (Patronul UNTOLD, homosexual și pedofil dovedit! Bogdan Buta, prietenul vedetelor, va fi arestat de către DIICOT?!), care a investigat faptele de pedofilie ale patronului UNTOLD, domnul Buta, și uite că și Parchetul de lângă Judecătoria Cluj-Napoca s-a autosesizat”, a anunțat Andrei Gușă în emisiunea sa, „Dincolo de propagandă”, difuzată pe Radio Gold FM. Jurnalistul a analizat implicațiile și consecințele acestui mega-scandal al momentului.

Era absolut necesară o astfel de anchetă pentru a preveni alte abuzuri atât de grave și pentru a se crea un precedent pentru inculparea și pedepsirea pedofililor. Bogdan Buta a negat vehement orice acuzație ce i-a fost adusă, reușind prin declarațiile sale doar să valideze ancheta justificată și minuțioasă a jurnalistului clujean Liviu Alexa. Redăm în continuare reacția furibundă a patronului Untold:

„Adevărul este următorul și e foarte simplu. Scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Daca cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia. Eu nu voi coborî în aceasta mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale”

„Viitoarea inculpare a patronului Untold pentru pedofilie va fi egală cu uciderea din fașă a curentului progresist în România, având în vedete că vorbim de patronul celui mai important eveniment pseudo-cultural din țară. Cei care continuă să participe la acest eveniment se vor simți cu musca pe căciulă, pentru că girează, cu banii pe care îi dau, faptele acestui Buta”, a evidențiat Andrei Gușă.

Biserica Ortodoxă a Greciei se opune public, ferm și clar căsătoriilor homosexuale. În România, Biserica Ortodoxă Română nu a avut nicio reacție, încă, referitor la scandalul generat de ancheta jurnalistică a lui Liviu Alexa, deși se presupune că această instituție spirituală reprezintă principalul pilon al moralității societății românești. Ce așteptări să avem de la influencerii și persoanele publice care și-au asociat imaginea cu Bogdan Buta, dacă nici măcar instituțiile care ar avea cel puțin o datorie morală să reacționeze nu o fac?

„Dacă BOR nu se autosesizează inclusiv în cazul cu Untoldul și inclusiv în cazul căsătoriilor homosexuale, devine o entitate a statului român lipsită de orice conținut, pentru că Biserica trebuie să se ghideze după cutumele și legile pe care le promovează și pe care s-a clădit. Ce utilitate publică mai are Biserica dacă nu se comportă în concordanță cu aceste reguli?”, a concluzionat Andrei Gușă. Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background