Buboiul corupției PSD și PNL a explodat! Toți corupții trebuie să plece din funcție urgent!

Postat de pe 2 februarie 2024

Buboiul corupției PSD și PNL a explodat! Toți corupții celor două partide trebuie să plece din funcție urgent!

Ziua și cazul de corupție pentru baronii PSD și PNL. Dacă ieri a fost vorba despre Iulian Dumitrescu, baronul PNL de Prahova, astăzi a venit rândul celor de la PSD, prin primarul Cosmin Andrei, de la Botoșani. Cei doi nu sunt altceva decât exponenții unui sistem corupt creat în decurs de 34 de ani de cele două partide.

Cu astfel de oameni au defilat și vor defila în continuare PSD și PNL la viitoarele alegeri locale pe care le vor comasate. Vorbim despre același sistem putrezit de corupție, despre personaje controversate puse în funcții înalte ale căror interese sunt risipirea banilor românilor, despre oameni pentru care termenul „corupt” pare că este primul învățat atunci când se pregătesc să ocupe funcții publice în administrația locală sau județeană.

Astfel de fapte, precum angajarea pe pile, pe relații și nu grație meritocrației trebuie să dispară din România, pentru că altfel nu avem nicio șansă de progres.

Așa cum s-a întâmplat în cazul baronului galben Iulian Dumitrescu, AUR solicită demisia primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Nu este normal ca personaje cercetate pentru corupție să mai ocupe funcții publice. 

Cazul primarului din Botoșani este unul școală pentru pesediști. Acesta aplică modelul politic învățat de la tătucul tuturor pesediștilor, Ion Iliescu, acela de sărac și necinstit. Deși nu are nimic pe numele lui, nici bani în conturi sau casă, primarul de la Botoșani își permite să împrumute cu mii de euro alte persoane. Astfel de oameni ai lui Ciolacu și Ciucă ne conduc și ne duc spre pierzanie.

Cerem PSD și premierului Marcel Ciolacu să se delimiteze public de astfel de fapte și de oamenii săi cercetați de DNA.

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor                                                   


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background