Marga își va anunța candidatura la prezidențiale, e cumva candidatul lui Cornel Nistorescu.

Postat de pe 25 septembrie 2023

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a dezvăluit o informație în exclusivitate, obținută pe surse de către jurnalistul Marius Ghilezan, potrivit căreia vineri, la București, Andrei Marga își va lansa candidatura la președinția României din partea unei alianțe. Petru Romoșan, cel care l-a și lansat public pe Andrei Marga drept candidat la prezidențiale, în urmă cu aproximativ un an, a comentat pe marginea acestui anunț după cum urmează.

„Pot să confirm această informație și pot să spun și cine organizează chestia asta. Andrei Marga este candidatul lui Cornel Nistorescu. Au făcut amândoi studiile la Cluj, se cunosc de multă vreme. Nu știu ce interese sunt în spatele acestei chestiuni, mai mult nu știu, dar asta știu de câteva zile, de o săptămână chiar știu chestiunea aceasta”.

S-a zvonit în presă că Nistorescu ar fi vrut să-l lanseze pe Gheorghe Piperea, însă se pare că a renunțat la această idee și l-a preferat pe Marga.

„Eu personal, dacă mă întrebi ce cred despre această eventuală candidatură, eu cred că Marga nu mai e ancorat în realitate. El scrie foarte bine, continuă să scrie, a scris toată viața, știe să scrie, nu e niciun dubiu. E un om de carte remarcabil. De altfel, noi i-am tipărit vreo 3 sau 4 cărți, doar în felul ăsta eventual l-am sprijinit un pic, nu altfel. Dar nu cred că mai are legătură cu viața reală, cu viața politică din România. Acum că a ținut un discurs cândva, în care a spus lucruri pe care noi le-am spus de 1.000 de ori aici, dar, mă rog, noi n-am fost Ministru de Externe și deci nu reprezentam statul român în niciun fel…”, a adăugat Petru Romoșan.

„Da, e adevărat. El a reluat mare parte dintre temele pe care noi le discutăm săptămânal. Foarte bine că le-a reluat, dar n-au fost originale. Tocmai din acest motiv, nu ți se pare aventuroasă chestia asta? Dacă i-ar fi propus AUR-ul să candideze la prezidențiale sau chiar Diana Șoșoacă sau măcar organizație cât de cât, era o știre. Altfel, că îi propune Cornel Nistorescu, ce să fie în spate? Pentru că aici e nevoie de bani mulți, ce faci cu o asemenea candidatură? Se împotmolește”, a comentat Cozmin Gușă.

„Nu cunosc detalii, deci n-aș intra în speculații pe zona asta, că o să le aflăm pe toate când sunt de aflat, le așteptăm un pic. Eu nu cred în candidatura lui Marga, asta e tot. Nu cred că duce la ceva”, a concluzionat Petru Romoșan.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background